София. Двама известни фитнес инструктори ще разнообразят ваканцията на българските туристи в Египет, съобщи за Bgtourism.bg управителят на Mistral Travel Борис Карагеоргиев. Иновативното предложение за почивка, която е комбинирана с тонизиращи тренировки, е за периода 31 октомври – 7 ноември, когато туроператорът организира първия си чартър до желаната африканска дестинация.

„Египет определено се нарежда сред най-предпочитаните дестинации за почивка и културноопознавателен туризъм, но идеята на Mistral Travel е да създаде различна и пъстра програма, за да може всеки да открие своята активност по време на екскурзията Египетско приключение. Решихме да зарадваме туристите си с welcome party, арабско парти, екскурзия до Paradise Island и с още други изненади, но си зададохме въпроса „Какво още можем да добавим, за да създадем най-необикновената екскурзия до Египет?“. Отговорът на въпроса е факт, благодарение на съвместното ни партньорство с Pulse Fitness & Spa.

Mistral Travel избра Египет за първия си чартър

Спортните активности са страхотен начин да съчетаеш приятното с полезното, да не губиш форма, ако вече тренираш активно или просто да опиташ нещо ново. Именно поради тази причина сме предвидили различни по вид тренировки в свободното време, които ще бъдат проведени от едни от най-добрите треньори в България – Марчо Марков и Алекс Асенов.

Това е страхотен начин и за сплотяването на хората в групата – предстоят забавни спортни игри от състезателен характер, които ще се провеждат в отбори и по двойки. Погрижили сме всичко да бъде организирано по начин, по който ще има достатъчно време за допълнителни екскурзии и посещение, почивка, забава и спорт!“, сподели Борис Карагеоргиев.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram,  LinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA