Slide
Slide
Slide
Slide

София. Mistral Travel избра Египет за своя първи си чартър, съобщи за Bgtourism.bg 25-годишният собственик на компанията Борис Карагеоргиев. Младият туроператор досега успешно провежда мащабни събития и организира групи за ваканция у нас и в чужбина. Сега той е решил да реализира директен полет от София до Хургада на 31 октомври. Чартърът ще бъде проведен с националния превозвач Bulgaria Air. Престоят на българските туристи ще бъде 8-дневен (7 нощувки). Виж програмата ТУК

Над 140 човека ще се насладят на бистрите сини води, които докосват горещите белоснежни пясъци на Червено море, а на място ги очакват вълнуващи изживявания, сподели Карагеоргиев.

„Най-важното за Mistral Travel е вниманието към детайла и желанията на всеки турист. Именно поради тази причина сме избрали хотели, които ще поднесат за перфектно обслужване, а допълнителните екскурзии са с най-добрите местни компании, за да протекат успешно и туристите да изживеят Египет по най-вълнуващия и незабравим начин. За да направим пътуването наистина уникално, агенцията предвижда подаръци за всички пътешественици“, сподели туроператорът.

„Идеята на този проект е да бъде по-различен и по-интересен за хората, които търсят дневни и нощни забавления“, добави Карагеоргиев

Той посочи, че още в първия ден Mistral Travel ще отведе своите приключенци до остров Paradise с яхта. Организаторите са предвидили още много приятни изненади, включени в цената на екскурзията, които са предвидени за всички доверили се на агенцията. Планирани са сутрешни спортни активности и анимация за деца, следобедни арабски коктейли, нощни партита и всичко, което да състави перфектния Египет. „В нашата програма сме включили Кайро и Луксор, ще се впуснем в авантюристично сафари в пустинята и ще имаме достатъчно време да комбинираме всичко в програмата с доза релакс. В последния ден от нашата екскрузия сме включили посещение на пирамидите в Гиза“, каза още младият и амбициозен туроператор.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията