Slide
Slide

София. От българската компания „Тера Тур Сервиз“ ЕООД – собственик на хотелите Riu Pravets Resort, Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise, Riu Palace Sunny Beach и SUNEO Helios Beach, които в момента се менажират от световноизвестния бранд RIU, обявиха, че преустановяват досегашното си сътрудничество с RIU SA II.

Партньорството в Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise и Riu Palace Sunny Beach ще продължи до края на 2022 г.,  а в SUNEO Helios Beach и в Riu Pravets Resort- до края на 2021 г.

Плановете на компанията са хотелите да продължат своята работа и развитието си предлагайки същото високо качество на услугите.

„През следващите осемнадесет месеца ще продължим да работим по обичайния високопрофесионален начин, с отдаденост към интересите и нуждите на нашите гости и с акцент върху връщането на рентабилността след неотдавнашната криза, причинена от COVID-19.”

Партньорството на „Тера Тур Сервиз“ ЕООД и RIU SA II доведе до стабилното присъствие на марката в България. Изминалите двадесет години ще бъдат запомнени със значителен растеж и за двете компании.

РИУ и Тера Тур Сервиз си пожелаха успех в постигането на още по-високи цели в туризма.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram,  LinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията