Равадиново. Добра новина за всички деца и техните родители идва от Замъка край Равадиново в навечерието на астрономическата пролет и в разгара на третата вълна на световната пандемия на Балканите.

В Замъка в Равадиново откриват Музей на порцелана

„Скучно ли Ви е у дома по време на пандемията и от невъзможността да се виждате със своите съученици? Премерете сили в интересния XII Национален конкурс за детска карта на света „Карта на моя бъдещ свят”. Първите 6 наградени творби ще представят България в юбилейното XXX издание на Международната картографска конференция в гр. Флоренция, Италия, 14 – 18 декември 2021 г.“, споделя управителят Янко Кръстев.

Замъкът „Влюбен във вятъра“ учредява още 3 допълнителни награди, които ще бъдат връчени на специална церемония в Замъка по време на официалната церемония по откриване на Музея на Античните карти в присъствието на семействата на децата.

Условията за участие може да видите тук.

Българският замък, Българската Картографска Асоциация и Национална информационна агенция Bgtourism.bg пожелават на всички българчета творческо вдъхновение, да бъдат здрави и да помолят мама, тати, баба и дядо да им помогнат за участието в конкурса.

Признание за Замъка! The Guardian нареди българската туристическа забележителност до световни шедьоври

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!