Slide
Slide

4-звездният хотел Здравец и неговият мениджър Салих Кунгьов са финалисти в конкурса

Велинград. Един от емблематичните хотели на СПА столицата на Балканите – хотел Здравец 4* Wellness&SPA, е финалист за шестото издание на Балканските Туристически Оскари, съобщават за bgtourism.bg организаторите от ВИП Комюникейшън. Balkan Awards of Tourism Industry 2020 ще отбележи значимите постижения в туризма на полуострова, а събитието ще се състои на 21.12. 2020 г. от 20 ч. в хотел Маринела, София.
Четиризвездният комплекс се намира в идеалния център на Велинград, до пешеходната зона, в близост до няколко градски парка и боровата гора.
Хотелът, отворил врати за първи път в началото на лятото на 1968 г., не спира да се развива, утвърждава и да предлага нови услуги на своите гости. Разполага със 170 легла и общо 79 помещения, разположени на четири етажа.
Ресторантът към хотел Здравец предлага на своите гости уют и комфорт. Заведението разполага с 2 просторни зали за над 250 места и огромна тераса с гледка към центъра на града. Ресторантът е подходящ за организиране на големи и изискани сватби, различни коктейлни и фирмени партита, незабравими семейни тържества или тематични вечери.
В комплекса има общо 4 конферентни зали с капацитет от 10 до 450 места, с естествено осветление, климатизация и модерно оборудване.
На разположение на гостите са още: лоби бар, кафе-градина, pool bar (през летните месеци), безплатен паркинг, закрит минерален басейн, открит минерален басейн (през летните месеци), шоков басейн, джакузи, сауна, парна баня.. За децата е обособен специален детски кът.
Хотел Здравец Уелнес § СПА се гордее с множество редовни гости и изградени традиции. Фирмата е дарител на средства в много кампании, основно на местно ниво.
Това не е единствената номинация за хотела – през своята дългогодишна кариера хотелиерът Салих Кунгьов успя да изгради върху нови основи имиджа на  емблематичния за Велинград хотел Здравец.
През последните 8 години той е направил сериозни инвестиции за реновиране на хотелската част. През последната година бизнесменът се стреми да затвърди завоюваните стратегически позиции на българския и чуждестранния туристически пазар, като търси най-добрите форми за осъществяване на стопанската и икономическа дейност, съгласно конюнктурата на пазара.
Салих Кунгьов


Като мениджър Кунгьов успява да е полезен не само на фирмата, но и на персонала, като ключов елемент. Води добра социална политика и често участва в дарителски кампании на национално и местно равнище. Салих Кунгьов продължава да инвестира в своето образование дори и в момента. Роден е на 25.08.1983 г.
Завършва своето образование „Стопанско управление“ през 2008 г., а от 2008 до 2011 г. успешно ръководи и представлява строителна компания с над 150 служители.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията