Атрактивни цени за полети от България до бижуто на Червено море
Атрактивни цени за полети от България до бижуто на Червено море
Slide
Slide
Slide
Slide

София. 11 полета от София до Йордания е планирал да реализира през есента Абакс. Българският туроператор ще реализира и въздушни връзки и от Варна заради големия интерес към дестинацията. Чартърните програми ще започнат от 19 септември. На страницата на компанията може да бъдат разгледани атрактивни нови предложения до Йордания, ОАЕ и Оман.

Чартърите към Сицилия започнаха при огромен интерес, българските туристи се наслаждават на красиви пролетни пейзажи (снимки)

През последните месеци екипът на Абакс избра едни от най-добрите предложения за настаняване на българските туристи в Йордания, като ще бъдат добавени и нови хотели в списъка. Цените започват от 1077 лева, като предложенията включват стандартен пакет – самолетни билети до/от Акаба с European Air Charter, багаж 20 кг. чекиран и 5 кг. ръчен, трансфери, 7 нощувки на съответната база изхранване, двете застраховки и представител с български език, съобщи за Bgtourism.bg Мартина Найденова – маркетинг мениджър в Абакс.

Тя посочва, че има опция за допълнителни екскурзии: Петра, джип сафари из пустинята Уади Рум, Мъртво море – Витаня, разходка с лодка из Червено море или гмуркане в Червено море.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията