Петра, Йордания
Slide
Slide

София. 11 полета от София до Йордания е планирал да реализира през есента Абакс. Българският туроператор ще реализира и въздушни връзки и от Варна заради големия интерес към дестинацията. Чартърните програми ще започнат от 19 септември. На страницата на компанията може да бъдат разгледани атрактивни нови предложения до Йордания, ОАЕ и Оман.

Чартърите към Сицилия започнаха при огромен интерес, българските туристи се наслаждават на красиви пролетни пейзажи (снимки)

През последните месеци екипът на Абакс избра едни от най-добрите предложения за настаняване на българските туристи в Йордания, като ще бъдат добавени и нови хотели в списъка. Цените започват от 1077 лева, като предложенията включват стандартен пакет – самолетни билети до/от Акаба с European Air Charter, багаж 20 кг. чекиран и 5 кг. ръчен, трансфери, 7 нощувки на съответната база изхранване, двете застраховки и представител с български език, съобщи за Bgtourism.bg Мартина Найденова – маркетинг мениджър в Абакс.

Тя посочва, че има опция за допълнителни екскурзии: Петра, джип сафари из пустинята Уади Рум, Мъртво море – Витаня, разходка с лодка из Червено море или гмуркане в Червено море.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията