Чартърите към Сицилия започнаха при огромен интерес, българските туристи се наслаждават на красиви пролетни пейзажи (снимки)
Чартърите към Сицилия започнаха при огромен интерес, българските туристи се наслаждават на красиви пролетни пейзажи (снимки)
Slide
Slide
Slide
Slide

Сицилия. Дъжд, ниски температури и облачно време – такава е в момента картината в България. Пролетта е в разцвета си в Италия и е нарисувала вдъхновяващи пейзажи, а само след няколко дни започва лятото.

Невероятните плажове, вкусната средиземноморска храна, прекрасното вино и многото забележителности са само част от нещата, които българите изброяват като предимства при избора си за почивка в Италия. А от Абакс – един от водещите туроператори в България, добавят и отличното обслужване, което е гарантирано от екскурзоводи им – хора с огромен опит и енциклопедични знания, с индивидуален подход към всеки турист.

Първата група замина за перлата на Италия – Сицилия, още на 12 юни и вече се наслаждава на слънцето, пастата и плажовете на райския остров.

Следващите потвърдени дати, за които са в ход записванията, ЗАПОЧВАТ ОТ 26 юни.

Това е перфектното време, което много от българските туристи избират за своята ваканция. През юли и август има потвърдени пътувания за Athena Resort Village 4*, които допълнително ще представим.

“Интересът е толкова голям, че на 26 юни програмата е с директен чартърен полет до Комисо.

Цените започват от 1089 лева,

като повечето хотели в момента са на невероятни промоции”, споделя Мартина Найденова – маркетинг мениджър в Абакс.

“Предлагаме и много допълнителни екскурзии за всеки, който желае да опознае Сицилия изцяло – Вулканът Етна и магнетичната Таормина, Бароковото бижу Модика, Древногръцка Сиракуза и величествено Ното, Катания и храмовете на Агридженто”, добавя Найденова.

Пакетните цени са за 7 нощувки, в избран хотел на съответната база изхранване, с директен полет и трансфер, 2 застраховки, които са включени в цената и екскурзовод на български език. Част от екскурзоводите са Ани Марчовска и Стефан Богданов – лица, вече познати на туристите от Италия и Египет.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията