Снимки АБАКС
Slide
Slide

Сицилия. Дъжд, ниски температури и облачно време – такава е в момента картината в България. Пролетта е в разцвета си в Италия и е нарисувала вдъхновяващи пейзажи, а само след няколко дни започва лятото.

Невероятните плажове, вкусната средиземноморска храна, прекрасното вино и многото забележителности са само част от нещата, които българите изброяват като предимства при избора си за почивка в Италия. А от Абакс – един от водещите туроператори в България, добавят и отличното обслужване, което е гарантирано от екскурзоводи им – хора с огромен опит и енциклопедични знания, с индивидуален подход към всеки турист.

Първата група замина за перлата на Италия – Сицилия, още на 12 юни и вече се наслаждава на слънцето, пастата и плажовете на райския остров.

Следващите потвърдени дати, за които са в ход записванията, ЗАПОЧВАТ ОТ 26 юни.

Това е перфектното време, което много от българските туристи избират за своята ваканция. През юли и август има потвърдени пътувания за Athena Resort Village 4*, които допълнително ще представим.

„Интересът е толкова голям, че на 26 юни програмата е с директен чартърен полет до Комисо.

Цените започват от 1089 лева,

като повечето хотели в момента са на невероятни промоции“, споделя Мартина Найденова – маркетинг мениджър в Абакс.

„Предлагаме и много допълнителни екскурзии за всеки, който желае да опознае Сицилия изцяло – Вулканът Етна и магнетичната Таормина, Бароковото бижу Модика, Древногръцка Сиракуза и величествено Ното, Катания и храмовете на Агридженто“, добавя Найденова.

Пакетните цени са за 7 нощувки, в избран хотел на съответната база изхранване, с директен полет и трансфер, 2 застраховки, които са включени в цената и екскурзовод на български език. Част от екскурзоводите са Ани Марчовска и Стефан Богданов – лица, вече познати на туристите от Италия и Египет.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията