Slide
Slide

Разлог. Новият ваканционен комплекс „Сирона“ край Разлог отвори врати и вече посреща туристи от цялата страна и чужбина. Той се намира в подножието на прекрасната планина Пирин и разполага с общо 95 помещения.

Те се намират с 3, 4 и 5-етажни сгради в планински стил, чиято архитектура е чудесна комбинация от дърво и камък. Гостите имат възможност да отседнат в 32 студиа, 17 двуспални апартамента и 45 едноспални, споделиха домакините пред Bgtourism.bg.

Апарт хотел „Сирона“ се намира в местността „Круше“ край град Разлог и е само на 10 км от Банско и на 18 км от Добринище. От София е на 150 км.

Комплексът е самостоятелно позициониран в подножието на планината Пирин и гарантира изключително спокойствие при всяка почивка.

Туристите в Банско ще получат картички с детски рисунки за 3 март

Туристите вече се наслаждават на страхотната гледка към Пирин планина, към която имат по-голямата част от помещенията. Допълнителни удобства за гостите са: ски- гардероб, детски кът, СПА център с много екстри – руска сауна, финландска сауна, парна баня, вътрешно джакузи , релакс зона и фитнес. Комплексът разполага с ресторант със 70 седящи места, както и градина с 60 места. Има организирани шатъл бусове до ски лифта, както и възможност за дългосрочно наемане на помещения (home office).

0899 97 22 77, 0700 15 277

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията