Slide
Slide
Банско. Банско ще отпечата картички за Националния празник на България – 3 март, съобщиха от общината за Bgtourism.bg. Върху тях ще бъдат най-хубавите детски рисунки от стартиралия конкурс под наслов „Свободата на България”. „Бихме искали да поздравим жителите и гостите на община Банско с патриотични символи, посветени на годишнината от Освобождението на България. Един от тях ще бъде картичка – детска рисунка“, информират от администрацията. Оттам посочват, че в конкурса могат да участват всички деца от училищата в община Банско. Няма ограничения в стила и техниката на творбите. Крайният срок за предаване на рисунките е 25 февруари. Част от картичките ще бъдат раздадени и на участниците в Световно първенство по ски алпийски дисциплини за младежи (мъже и жени) от 1 до 10 март. Припомняме Ви, че на 27 и 28 февруари Банско е домакин на Световната купа по по ски алпийски дисциплини (мъже). Пистата е „Бъндерица“. Началният час на състезанията и в двата дни е 11,00 и 14,00.
Най-добрите скиори на планетата ще дойдат в Банско директно от Кортина Д’Ампецо (Ит).

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията