Slide
Slide

София. Броени часове остават до първия директен полет от България до Сейшелите. Той ще бъде реализиран от „България Еър“ в сътрудничество с най-големия туроператор на Сейшелите 7South, както и с българските партньори Planet Travel Center, Luxutour, Exotic Holiday и Мarbro Tours. Пътуването до това райско кътче на планетата с красиви плажове е и с подкрепата на Почетното генерално консулство на Република Сейшели в България.

Настоящият полет е пълен. 180 души ще отпътуват на 28 януари, за да трупат горещи и незабравими спомени. Всички пътници от предстоящия полет ще бъдат посрещнати със специални подаръци, осигурени от 7South. Следващият полет е на 25 февруари и остават малко свободни места.

Дарина Стефанова, Planet Travel Center: Програмата на Planet „Сейшели – Невероятна Екзотика“ е една от осъществените ни мечти. Тази мечта се зароди в началото на миналата година и заедно с България Еър намерихме възможност тя да бъде осъществена. Идеята ни първоначално беше да опитаме да направим програма с директен полет до някоя екзотична страна, за която няма да има хиляди рестрикции и ограничения. На въпроса при толкова много дестинации, на които съм пътувала, къде бих избрала да отида отново и отново. Отговорът беше на секундата „Сейшели”. И ето сега, година след този ни разговор с авиокомпанията една от мечтите ни се сбъдна.

Ентуасиазирани сме, че нашите клиенти също ще се запознаят с невероятните Сейшели и всичко, което сме открили там ще можем да осъществим тези няколко директни чартъра. Благодарим на партньорите ни в полета от Луксутур, Марбро и Екзотик холидей, с които успяхме да направим тази програма възможна. Първият ни полет ще бъде посрещнат с воден салют и всички наши туристи ще получат специални подаръци от партньорите ни на Сейшели. Очакваме интересът към тази страхотна дестинация да не стихва и да можем да показваме на стотиците български туристи избрали Планет и невероятните Сейшели за своята екзотична ваканция.

Euronews: България e топ дестинацията за уелнес почивки през 2022 г.

Петър Стоянов, Luxutour: И в най-смелите си прогнози не сме си представяли преди година-две, че ще има чартъри за Сейшели, особено в тази несигурна обстановка, но ето, полетите са факт, благодарение на взаимни усилия на всички партньори и агенции, които ни подкрепиха. Сейшелите са истински тропически рай със смайващо красиви плажове, около тях – кокосови палми, а под водната повърхност – уникално разнообразие от пъстри корали, риби и други морски обитатели. На всички наши гости в този първи полет желаем попътен вятър и незабравими 7 дни.

Красимир Златанов, Exotic Holiday: Съвместните ни усилия с останалите 3 фирми, позволиха Вulgаrіа Аіr да извъpши пъpви пoлeт мeждy Бългapия и Република Сейшели на 28 януари. Въпреки че вече има на пазара достъпни връзки през Истанбул това ще e пъpвият път, в ĸoйтo ce ocъщecтвявa пpяĸa въздyшнa вpъзĸa мeждy cтpaнaтa ни и Сейшели. С този чартър се надявам, че още eднa дecтинaция ще стане дocтъпнa зa бългapитe c диpeĸтeн пoлeт особено след успешния първи организиран чартър до Малдиви миналата година. Интересът е голям и местата по първия чартър свършиха бързо затова предлагаме на българския пазар още една дата на 25 февруари. Сейшелите са целогодишна дестинация с необятните си плажове, безброй възможности за любителите на водни спортове, романтични залези и изгреви, … Голямо предимство е и голямото разнообразие от места за настаняване – от петзвездни луксозни хотели и вили, до обикновени креолски къщи на плажа, които също предоставят много добри условия за почивка.

Димитър Ванков, Мarbro Tours: Създадена през 1990 г, Марбро Турс, вече 32 години присъства на туристическия пазар и е утвърдена като водещ и надежден туроператор в
страната и чужбина.

Като пионер в развитието на туризма в България, Марбро Турс е първият туроператор, организирал пътнически и карго чартърни полети до Дубай, страните от Залива и Сингапур. Щастливи сме, че имаме възможността да участваме в планирането и реализирането и на първия чартърен полет до красивите Сейшелските острови. Приказният архипелаг е благословен с кристално сини води, бели плажове и екзотичен морски живот. При оформянето на пакетните предложения сме обмислили и най-дребните детайли, постарали сме се да покажем най-доброто от себе си и да създадем програма съдържаща всички предпоставки за едно невероятно екзотично приключение!

В Одрин направиха подписка за премахването на PCR теста за българските туристи (снимки)

Максим Бехар, Почетeн Генерален консул на Сейшели в България: Първият директен чартърен полет между София и Виктория е историческо събитие, за което усилено работя от 18 години и сега виждам една моя мечта най-после сбъдната. Разбира се, тя не е само моя, това е мечта на хидяли българи, които желаеха да има пряка връзка между двете столици, за да се насладят на красотите на Сейшелските острови, на прекрасната кухня, на сърдечното гостоприемство на хората там.

Максим Бехар

Специална благодарност и на четирите туроператорски компании, които поеха риска и огромните усилия, за да могат да направят този проект  – Planet Travel Center, Luxutour, Exotic Holidays и  Marbro Tours, както и на техните сейшелски партньори от 7South. Убеден съм, че има пазар и условия такива полети да има на всеки три месеца, а до края на годината – и всеки месец.

Максим Бехар: Сейшелите са вече най-чистата и най-сигурна дестинация за туристите в света

Сейшелите са сред най-безопасните и достъпни дестинации в настоящата продължаваща пандемия. Близо 80 процента от населението на страната е напълно ваксинирано, а българите могат да влизат в страната само с отрицателен PCR тест, без изискване за карантина в двете посоки.

Сподели публикацията