Slide
Slide

Търсите местенце, което да посетите след толкова време затворени вкъщи?

Някъде на чист въздух, далеч от всички тревоги и грижи?

Чудесно! В такъв случай ще останете доволни от следващите редове. Разположен в полите на магичните Родопи, „Парк и СПА Хотел Марково“ предлага на своите гости уникално четиризвездно изживяване, съчетаващо  природа, прекрасни панорамни гледки и безброй СПА изкушения.

Удобно позициониран само на 2 км от Пловдив, хотелът осигурява бягство от шума на големия град и гарантира незабравимо изживяване и пълноценен релакс.

Докато всички ние си почиваме вкъщи, комплексът използва времето да разшири още повече голямата си база, за да предложи много приключения и весели моменти за всичките си посетители, като най-важни са семействата и техните деца. Заповядайте и бъдете първите, които ще се забавляват цяло лято на новия детски парк „Въжеландия“, мини голф, тенис на корт, обширните алеи и тревни площи.

Нови дезинфектиращи продукти ще борят COVID-19 в българските хотели

Жадуваните разходки на чист въздух, съчетани с ароматно кафе от Лоби бара? Звучи идилично!

И за да бъде почивката съвсем съвършена, комбинирайте приятното с полезното – поглезете сетивата си в СПА центъра и си направете този подарък.

Топли вътрешни басейни, външен басейн за летния сезон, сауни, солна стая – да, моля! Така не само ще се поглезите заслужено, но и ще се погрижите за здравето си. Не е тайна, че СПА процедурите имат редица полезни действия върху нас – редуцират стреса, благоприятстват лечебните процеси в тялото и не на последно място – имат ободрителен и разкрасителен ефект.

Почивката е необходимост, а не прищявка – не го забравяйте! Така че не пропускайте да отделяте по малко време за себе си. Това е тайната на доброто психично и физическо здраве.

Хотелът е носител на редица награди и отличия, като едни от най-престижните са „Най-добър градски СПА Хотел за 2018 и 2019 г.“ от Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) и „Най-добър четиризвезден семеен СПА Хотел за 2019 г.“ от Балкански Награди в Туристическата Индустрия (BATI).

Парк и СПА Хотел Марково е насреща, независимо дали планирате кратко бягство от ежедневието, малко забавление в добра компания или изненада за любим човек! Защото всеки заслужава да се чувства добре!

В приказка на удоволствие и лукс се потопете,

и на Парк и СПА Хотел Марково се доверете!

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията