Slide
Slide

Пред Bgtourism.bg Виктор Леонов – Генерален Мениджър на Орбита СПА хотел. В приятното интервю, което проведохме с него, говорихме за СПА комплекс Орбита, който е въплъщение на представата за луксозна СПА почивка сред природата.

– Здравейте, може ли да се представите накратко?

– Казвам се Виктор Леонов и съм Генерален Мениджър на Орбита СПА хотел. Имам 25-годишен опит в България, Германия и Обединеното Кралство на различни ръководни позиции в сферата на туризма. Работил съм в превъзходни 4* и 5* хотели от световни вериги. Магистър съм по образование в туризма, като съм специализирал в Обединеното Кралство, Финландия и България.

– Разкажете ни за Орбита СПА хотел и какви услуги предлагате на своите гости?

– Орбита Спа хотел е малък бутиков хотел, сгушен в полите на планина Рила, на минути от красивия Благоевград. Хотелът e уникална симбиоза от природа с кристален планински въздух, слънчеви и чисти стаи и просторно спа с топли басейни.

Палитрата от услуги, които предлагаме, включва всичко необходимо за една пълноценна почивка, комбинирана с индивидуално отношение към гостите за всяко едно тяхно желание. Елегантният ни ресторант с лятна тераса предлага питателна и вкусна храна, с продукти от нашите екологично чисти ферми.

ВЕЛИКДЕН В ОРБИТА СПА ХОТЕЛ

– Как се справяте с епидемичната обстановка и какви стъпки сте предприели за безопасността и сигурността на своите гости?

За да осигурим безопасен престой на нашите гости в Орбита СПА хотел, сме разработили система от мерки, които се прилагат ежедневн, за да запазим здравето на нашите гости. Масите и столовете в ресторанта са подредени според изискванията за социална дистанция. Зеленият сертификат на всеки наш гост се проверява при пристигането. Стаите се проветряват и дезинфекцират ежедневно. Всички служители носят маски и спазват здравните правила.

– С какви дейности в комплекса и извън него гостите ви могат да изживеят своята идеална почивка и кое ви отличава от останалите хотели в региона? – Денят на гостите ни започва с богата и питателна закуска. Всичките ни ястия са специално подбрани, с грижа за вкуса и здравето. Продуктите са екологично чисти от фермите ни със собствено производство.

Обслужващият персонал е обучен да обръща внимание на всеки детайл, като всички сме отдадени на мотото ни, а именно: „Повече, отколкото очаквате“! Разбира се, уютното и просторно СПА има своята непреодолима притегателна сила. За тези, които обичат уединение и пълна релаксация, нашите вкусни предложения от румсървис влизат в действие. Разходките на чист въздух в околността дават възможност на гостите ни да се насладят на уникалната ни природа, с която сме облагодетелствани. Нашата цел е да предложим на нашите гости най-приятната и качествена почивка със СПА център, басейни и ресторант с разнообразна и висококачествена храна. Всичко това е нашата формула за уют и пълноценна почивка.

– Можете ли да опишете накратко спа центъра на хотел Орбита, коя зона е най-популярна и коя от процедурите ви е най-предпочитана от вашите гости?

В СПА центъра има място за всички. Дори и при пълна заетост, нашето просторно СПА придава усещане за лично пространство и релакс. Камината в Релакс зоната допринася за вътрешния мир и спокойствие. Козметичните ни процедури с висококачествени продукти за лице и кожа са изключително търсени и желани. Нашите терапевти са специалисти с дългогодишен опит и желание за работа,  всеки ден от 08:00 до 20:00, можете да им се доверите. А външната ни Финландска сауна на дърва е новата ни атракция, която бързо набира популярност сред гостите.

– Може ли да се каже, че сте внесли нова и различна концепция в сравнение с останалите хотели в региона на Благоевград?

– Ние в Орбита СПА хотел вярваме в смисъла на нашата работа и работим усърдно, за да задоволим и най-малките капризи на нашите гости. Целта ни е да накараме посетителите да се връщат при нас, отново и отново,  и да се зареждат с положителната енергия, която имаме. А многобройните отлични отзиви за нашата работа, ни карат да сме убедени, че вървим в правилната посока.

– Какви са очакванията ви за планинския и ски туризма в България през 2022г.?

– Ски туризма има своята огромна аудитория в България. Тази година имахме сравнително добри количества сняг и те успяха да покрият всички писти в планините. Вярвам, че ще бъде един добър сезон за любителите на ски туризма. Новите писти в Ски парк “КАРТАЛА” са само на 20 км. от Орбита Спа хотел и са една прекрасна възможност за любителите на този спорт. Въпреки трудностите около Ковид-19, планинският туризъм отбелязва ръст на годишна база и набира нови и нови почитатели.

– Какви са целите на Орбита СПА хотел в близко бъдеще?

– Желаем да се утвърдим като надеждна и целогодишна дестинация. Да продължим да се развиваме  и превърнем като предпочитано място за гости от цялата страна. Целта ни е да печелим още последователи, с които да изградим новия облик на Орбита СПА хотел!

Запази своята ваканция в Орбита СПА хотел

Сподели публикацията