Slide
Slide

Добрич. Новият брой на списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday вече се печата. Изданието ще излезе на 1 декември и ще се разпространява чрез мрежата на „Български пощи“ в цялата страна. Селекция от утвърдени автори чрез интересните си публикации ще отведат читателите до Малдивите, Египет, Катар, Турция, Австрия, Мексико, Гърция, както и ще ни разкрият едни от най-красивите дестинации в България.

Павлина Илиева: Туристическото изложение в Лондон даде нови възможности и обогати програмите ни към българските туристи за 2023 г.

Изданието на Bgtourism.bg се печата във Фолиарт

Нова рубрика в Bgtourism.bg разкрива възможностите и готовността на Катар за световното първенство по футбол

Личностите в туризма и техните послания винаги са били важни за нас! С огромно желание даваме трибуна на най-големите професионалисти, а в навечерието на световното първенство по футбол мога да споделя, че нивото на гостите в това издание е като за световно“, споделя Руслан Йорданов – собственик на медийната група, включваща специализираните издания за туризъм Bgtourism.bg, годишното списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday, както и онлайн платформите destinations.bg и jobs.bgtourism.bg.

„Специално за нашите читатели и за професионалистите в бранша направихме ексклузивни интервюта с Н.Пр. Акбар ал Бакър – главен изпълнителен директор на авиокомпанията Qatar Airways, която за седми безпрецедентен път бе обявена за №1 в света, с Ралф Радке – генерален мениджър на обявения от World Travel Awards за „Водещ хотел в Европа за 2022 г.“ – „Чираган Палас Кемпински“ в Истанбул, с Кармен Щрук – заместник главен управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара, с Петер Венел – изпълнителният директор на HMS Hotel Management Services International GmbH, отговаряща за експанцията на Maritim, както и ексклузивно интервю с едно от големите имена в историята на българския футбол Димитър Бербатов, с който ще си говорим не само за футбол, но и за туризъм.

На нашите страници читателите ще открият вдъхновяващите истории

и добри примери в българския туризъм, свързани с професионалното развитие на Живко Иванов – директор „Управление на Активи“ в Galaxy Investment Group и зам.-председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, както и за Никола Николов и Диана Борисова от CruiseGuru.

Франк Кванте: На роуд шоуто в Полша действахме като един отбор, а не като състезатели

Ще отведем приятелите на българския туризъм до красивите Родопи в района на Чепеларе, както и до Созопол, Пловдив, Албена, Кранево, Слънчев бряг и Шумен. Специално внимание ще отделим и за любителите на къмпингите у нас. Изданието ще продължи своята традиция да излиза на български и английски език, като по този начин ще обхванем чужденците, които живеят и учат в страната ни, както и до тези, които могат да я преоткрият чрез списанието, което ще мине и извън границите на България„, допълва Руслан Йорданов. Списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday ще може да бъде открито и във ВИП салоните на летищата в България.

Коледният дух ще завладее градинката на „Чаталджа“ във Варна

Продължава традицията да бъдат публикувани носителите на Годишните награди за туризъм на списанието, всички победители в третото издание получават авторската статуетка на изданието. Нейн автор е Стефан Петров. Произведенията му са едни от най-оригиналните и емблематични награди на престижни конкурси и събития – сред тях са Forbes, M2 – Строител на годината, Superbrands, BlackSeaRama Pro-Am, Маскираният певец и други. Статуетката представлява логото на списанието и е от лят месинг – полиран, и лак.

Тодор Иванов, Condor Sport: Световното първенство е чудесна възможност за Катар, за да популяризира дестинацията си

Годишните награди на списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday

Кремена Генчева отново е подготвила своята специална и тематична кръстословица за годишното списание. Все още можете да се абонирате в Български пощи – каталожният номер е 1300 – така ще си гарантирате, че ще го получите у дома или в офиса, ако не може да си го закупите.

Сподели публикацията