Slide
Slide

София. Близо 400 хиляди резервации са били направени през октомври за круизни пътувания с корабите на MSC Cruises за зимните програми за 2022/23 г., както и за  летните маршрути през 2023 г., съобщават от компанията. Рекорден брой резервации има за всички програми, включително за най-новия и водещ круизен кораб MSC World Europa, MSC Seascape, който скоро ще бъде доставен, а MSC Euribia се очаква да влезе в експлоатация в средата на следващата година.

„Подобна тенденция и силен октомври отчитаме и на българския пазар както за индивидуални гости, така и за групи.

Новият круизен кораб на компанията – MSC WORLD EUROPA, е категоричен хит

за Зима ‘2023, като интересът към круизите в Арабско море е наистина голям и стотици гости потвърдиха с депозит своето желание да се докоснат до визията на MSC за бъдещето на този вид пътуване“, съобщават за Bgtourism.bg от офиса на CruiseGuru в София.

Пристанището на Доха бе домакин на церемонията по именуване на MSC World Europa

„Благодарение на редовните полети до Дубай, Абу Даби и Доха, гостите имат възможност да изберат най-добрата комбинация от полет и круиз. Особено силен е интересът към организираните групи за World Europa на агенции като Аполо, Галера, Марбро, МГ Травел Русе. Ноември започна също оптимистично с две кампанни на MSC.“, допълва българският туроператор, специализиран при круизните пътувания.

Black Friday

Black Week е кампанията на MSC за Black Friday. В периода 25 ноември – 2 декември, стотици круизи на MSC ще бъдат на специална цена, започваща от EUR 119 на човек за по-кратките круизи и EUR 279 на човек за седмични круизи.
Промоцията ще обхване круизите в Европа на MSC GRANDIOSA, MSC BELLISSIMA, MSC LIRICA, MSC VIRTUOSA, круизите в Арабско море с MSC OPERA, както и предложения за Кариби.

All In Plus е новата формула на MSC за лято 2023. В цената на круиза са включени пакет напитки EasyPlus (голям избор от алкохолни и безалкохолни напитки в баровете и ресторантите на бода), както и WiFi.
За гостите, които не държат на напитките по време на своя круиз е офертата Best Deal – най-добрата цена за круиз. Специалните цени за лято 2023 са вече в продажба.

„Готови са и много групи за лято 2023 в различни райони на Европа – Норвегия и красивите фиорди, Исландия, Бискайски залив, Кипър и Израел с отплаване от Атина, Адриатическо море, обиколка на Европа, както и традиционните круизи в Италия, Испания и Франция. MSC Cruises е лидер по продажби на нашия пазар, както за групи, така и за индивидуални гости, благодарение на изгодното съотношение цена-качество на продукта си и изключително атрактивните круизни кораби“, допълват от CruiseGuru.

Компанията продъжлава да бъде предпочитан партньор на множество туристически агенции и туроператори в България, като B2B бизнесът на CruiseGuru представлява над 90% от продажбите ѝ. „Благодарение на усилията ни, всеки български агент може да предложи круиз на своите клиенти, като разчита на подкрепа с информация и технологии от наша страна, споделят Никола Николов и Диана Благоева от CruiseGuru.

Джани Онорато, главен изпълнителен директор на MSC Cruises, каза: „Октомври беше най-силният месец за резервации в цялата история на нашата марка. Това отразява продължаващите силни инвестиции, направени в нашия флот, който е един от най-модерните в индустрията с пет нови най-съвременни кораба, доставени само през последните три години и повече от всяка друга марка от 2017 г. насам. Нашата гостите и туристическите партньори също оценяват непрекъснато подобряващото се изживяване, което предоставяме на нашите елегантни и изискани плавателни съдове, наистина глобалната гама от налични опции за маршрути, както и нашия ангажимент към устойчивостта на околната среда.

„Октомври регистрира огромен брой резервации не само за зимна програма, но и за летни маршрути 2023 г., създавайки огромен импулс за успешно рестартиране“
За пълни подробности относно маршрутите за зима 2022/23 и лято 2023, моля, посетете тук“, добави Анджело Капуро, изпълнителен директор на MSC Cruises.

Сподели публикацията