Slide
Slide

Златоград. С бутикови стаи и изключителни екстри за гостите на най-южния ни град бижуто на Родопите – Аква СПА Хотел Златоград, е сред финалистите за седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021, съобщава ВИП Комюникейшън.

Събитието, което ще отбележи значимите постижения на компаниите, които работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата, ще се състои на 02.12. 2020 г. от 20 ч. в емблематичния 5-звезден хотел Маринела.

Хотел Аква СПА е създаден с идеята да предостави уют и наслада, релаксиращи и лечебни терапии за своите гости. ВИП-стаите, които са с бутиково обзавеждане, предлагат допълнителни екстри – парна баня, сауна, инфрачервена сауна, roll-shaper, солна стена, стена от пресовани водорасли, тангенторна вана.

За приятните мигове на гостите хотелът предлага лоби бар, фитнес-зала със съвременно оборудване, Боди Шейп зала, криосауна, детска солна стая, боулинг, билярд и други игри.
СПА зоната е с най – модерно оборудване и включва финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, джакузи, лятна релакс стая със солна стена, ледено крило и три масажни студиа.

По време на церемонията ще бъдат връчени призове в категории за местна власт с развитие на туризма, за иновации и инвестиции, за социална отговорност, както и за Фестивален, Културен, Бизнес, Здравен, СПА и Еко туризъм. Ще бъдат отличени също най-добрите туристически дестинации, най-добрите 3-4-5 звездни хотели, туристически агенции и др.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията