Slide
Slide

София. Днес в новооткрития хотел HYATT Regency Sofia се проведе професионалната дискусия: „ТУРИЗМЪТ В УСЛОВИЯТА НА COVID-19“, организирана от Националния Борд по Туризъм, съвместно с Егоист и Абилитикс. Бяха връчени наградите на Националния борд по туризъм и фирма Абилитикс.

Велинград получи награда за най-предпочитана планинска СПА дестинация за 2020 г. Призът е изключително ценен, защото класацията е на туристите и е направена по изключително иновативен начин – чрез анкета, попълнена онлайн, като отговорите са събирани и обработени от изкуствен интелект в чатбот платформа „ЧАТИ“, създадена от технологичната компания Абилитикс.

Наградата е много ценна, защото е дадена от нашите гости и е не само за общината, а за всички хотели и ресторанти в в Велинград, които полагат непрестанни усилия, за да изпращат доволни гости, заяви Цвета Спасова, началник отдел „Икономическа политика“ в Община Велинград.

Созопол получи наградата за най-предпочитана морска дестинация. Хотел Лайтхаус край Балчик бе удостоен с приза за най-предпочитан морски хотел, а Парк и СПА хотел Марково – с наградата за най-атрактивен СПА хотел. Отличието за най-харесван плаж бе присъдено на плаж Перла.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията