Slide
Slide

София. Остава точно месец до края на ранните записвания за участие в 38-то издание на международното туристически изложение „Ваканция и СПА Експо“, което е планирано да се проведе на 24 и 25 февруари 2022 г. в Интер Експо център – София. Записалите се до 15 октомври 2021 г. ползват 10 процента отстъпка от цената на ангажираната площ.

Документи за участие

Заявка договор
Стандартен изложбен щанд
Щанд по индивидуален проект
Изграждане на щанд от външен изложител

Общини, хотелиери, туроператори и компании, чийто продукти са свързани с туризма, вече са потвърдили своето присъствие на най-големия туристически форум в страната ни.

Изложението традиционно поднася най-актуалните и интересни предложения за ваканция у нас и в чужбина, като организаторите работят сериозно върху конферентната част, в която да се включат изявени български и международни имена от индустрията.

Част от темите, които ще се обсъждат:

КОИ СА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, КОИТО ЩЕ ОКАЖАТ ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ

Как да запазим баланса между гостоприемството, топлината на общуването лице в лице и настъплението на виртуалните, безконтактни технологии?

OTA vs TO/TA

Заличават ли съвременните технологии разликата между традиционните (ТО/ТА) и онлайн (ОТА) травъл агенции? Кои са предимствата, които потребителите получават, когато работят с ТО/ТА или с ОТА?

ДА ПРОДАВАШ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Туристическият маркетинг в кризисни условия – проблеми и възможности

KУЛТУРНИТЕ ПРОЯВИ КАТО РЕСУРС ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТУРИЗМА

„Говорят ли си“ организаторите на културни събития и туризма?

ТУРИЗМЪТ – ЗЕЛЕН И БЕЗОПАСЕН

Да прочетем Зеления пакт на ЕС с очите на туристическия бизнес и с поглед към нашите гости.

Ежегодно „Ваканция и СПА Експо“ се посещава от над 20 000 участници и посетители. Това прави международната туристическа борса чудесна възможност за високо ефективна таргетирана реклама на продукти и услуги, които представляват интерес за пътуващите, за чуждестранните туристи, посещаващи България, за мениджърите и специалистите заети в туристическия бизнес.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията