Slide
Slide

Бургас. На 15 август бългapcĸaтa aвиoĸoмпaния GullivAir стартира полети от София до Бургас.

Първият полет от София кацна на летище Бургас в 19 ч., а обратният към столицата се изпълни на 16 август в 8 ч. сутринта. Така е предвидено разписанието до края на месец октомври с приключването на летния сезон, но с намерение маршрута да се обслужва целогодишно при интерес и добро полетно затоварване. Първият полет бе посрещнат от домакините с воден салют и по стар български обичай – с пита и шарена сол.

Времетраенето на полета е 35 минути, а цената на билета започва от 59лв. Полетите ще бъдат изпълнявани от самолет тип ATR 72-600 с капацитет от 70 места.

Резервирайте полет с GullivAir сега https://gullivair.com/booking

„От Фрапорт Туин Стар сме много щастливи да посрещнем първия самолет на GullivAir, обслужващ връзката София – Бургас. С намерението ежедневно и целогодишно да свързва Бургас със София, GullivAir е пионер и ние високо ценим и подкрепяме този проект! Моят екип и аз сме благодарни за изграденото сътрудничество с GullivAir, град Бургас, както и летище София в подготвителната си фаза! Благодаря на всички и пожелавам нестихващ успех на GullivAir!” – поздрави Франк Кванте, Главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA