Slide
Slide

София. Националният авиопревозвач „България Ер“ пуска нова самолетна линия от София до остров Крит, научи bgtourism.bg. Новината бе потвърдена от авиокомпанията, като до дни ще бъдат съобщени новите въздушни директни връзки за 2021 г. Полетите между София и летището Никос Казандзакис в столицата на гръцкия остров Крит – Ираклио, започват от 22 май. Продължителността на полета е 90 мин. Досега българските туристи, които желаеха да посетят острова имаха възможност да направят това с кола, автобус или самолет до Атина, а след това с ферибот до Ираклио. Нашенци пътуваха и с Ryanair от София до Ханя – една от областите на остров Крит. Към днешна дата цената за еднопосочен билет за възрастен е 160-170 лева.

Planet Travel Center пуска чартъри от София до Кападокия и Лапландия

Полетите на „България Ер“ са изключително удобни за туристите. Излитането на самолета е в 10, а кацането в 11.30 часа. Това дава възможност на гостите да се настанят навреме в хотелите си и да ползват следобедните часове за плаж или разходки до близки забележителности.

“България Ер” пуска полети до 4 нови директни дестинации в Гърция от София – Солун от 21 май; о. Крит – от 22 май; о. Родос – от 22 май и о. Корфу – от 11 юни. Предстои официално да бъдат обявени.

Авиокомпанията ни пуска и нова програма, която е насочена специално към младежите. Пътниците между 12 и 26-годишна възраст ще имат привилегии при закупуването на своите билети.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията