Slide
Slide

София. Чартъри до Кападокия и Лапландия ще организира българският туроператор Planet Travel Center, съобщи за bgtourism.bg собственикът на компанията Дарина Стефанова. Полетите до приказната земя в Турция, която впечатлява с необичайни природни забележителности, удивителни скални църкви, тайнствени подземни градове, както и с многобройните си балони във въздуха, бяха пуснати в продажба вчера и са за Великден и майските празници. Отпътуването ще бъде на 30 април, а връщането на 3 май. Цените започват от 389 евро на човек. Ранните резервации са до 15 февруари. Пътуването ще бъде с „Бългериън ер чартър“.

Разгледай офертата тук

Туроператорът организира чартъри до тази дестинация вече пета година за Великден и за презничните дни през септември. Компанията, която е утвърдена у нас с атрактивните си предложения за Гърция, подготвя и чартър за Лапландия, за посрещането на 2022 годин. Предложенията за среща с Дядо Коледа ще бъдат пуснати в продажба през следващия месец.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията