Slide
Slide

Остават 24 часа, за да резервирайте с намаления до 45% и подарък мили. Топ промоцията е на самолетната компания Qatar Airways, която по традиция започва новата година с Глобална промоция с идеята да вдъхнови хората по света да посетят ново място през 2019 г. и да обогатят изживяванията и светоусещането си.

Пътуващите с Qatar Airways ще се насладят на ексклузивни намаления в рамките на следващите няколко дни за пътуване през цялата година до мечтани дестинации. Светът е книга и който не пътува, чете само една страница, затова – пътувайте!

Кампанията на Qatar Airways е валидна за продажба до 16 януари, но тъй като е глобална и търсенето е изключително голямо, планирайте и резервирайте бързо, за да можете да се възползвате от най-изгодните предложения. Пътуването може да бъде в периода 7 януари – 10 декември 2019 г., а намаленията са до 45%.

В допълнение към примамливите оферти, Qatar Airways Privilege Club ще Ви зарадва с двойно повече мили и точки.

Започнете годината, набелязвайки следващото си пътешествие. Накъдето и да Ви отведат Вашите мечти и желания, Вие пишете тези уникални и незабравими глави от Вашата история.

Заредете се с вдъхновение, бъдете смели в желанията си, поемете с усмивка към нови хоризонти и се наслаждавайте докрай на всичко по пътя, който изберете – само така дестинацията ще има този незабравим чар, който ще ѝ отреди специално място в сърцето Ви.

Ето няколко предложения за незабравими приключения през 2019 г.:

Окланд (690 EUR) – най-големият град на нова Зеландия. Мекият климат и близките плажове, го определят като едно от десетте най-добри места за живеене в света.

Тайланд (от 409 EUR) – накъдето и да тръгнете в Страната на усмивките, все ще стигнете до будистки храм, плаж или място, което да остане завинаги в сърцето ви.

Мегаполисът Банкок с безбройните си забележителности, островите в Андаманско море с недокоснатата си природа и отлични условия за гмуркане, „класическите“ туристически адреси Патая, Ко Самуи и Пукет – навсякъде туристът е цар и е обгрижван като такъв.

Бали (650 EUR) – след „Яж, моли се и обичай“ остров Бали е още по-желан с приветливите си обитатели, винаги готови да се притекат на помощ, с ласкавото си крайбрежие, с аромата на добре приготвените пресни морски дарове на брега в Джимбаран, с градчето на художниците  Убуд, с оризищата в трептящата мараня и свещената планина Агунг.

Малдиви (539 EUR) – потънали в сладко безвремие безкрайни плажове, които настояват да се отдадеш на пълна почивка с любим човек. Безметежен лукс и всички видове водни активности.

Занзибар (670 EUR) – островът е въплъщение на тропическия рай – невероятни плажове, луксозни курорти, малки рибарски селца, тишина и уединение сред екзотична растителност… В доказано екологична среда. Законодателството забранява използването на пластмасови опаковки.

Сейшели (605 EUR) – 116 прекрасни острова, от които едва 30 са обитаеми. Те предлагат на разглезения, но изтерзан от напрегнатото си всекидневие посетител всичко, от което се нуждае – лукс и уединение. Плажовете там са като победители в състезание за най-ситен пясък.

Токио (540 EUR) – перфектно място за почитателите на забързания ритъм, високите технологии и нестандартните забавления, и отправна точка към притегателни и свещени места в Япония като планината Фуджи, старите столици Киото и Нара, Канагава и Осака, Хирошима и Хього.

САЩ (от 550 EUR) – тук посоките са толкова много, че оставаме на вас да изберете дестинацията си в Страната на неограничените възможности.

Австралия (от 1100 EUR) – операта и Харбър бридж в Сидни, Големият бариерен риф, впечатляващият скален масив Улуру, националният парк „Сините планини“, вторият по големина град Мелбърн с европейския си дух и свежа зеленина и домът на дивото куче Динго – Фрейзър, най-големият остров на пясък в света. Все места, които не са за изпускане.

Най-новите дестинации на Qatar Airways: 

Дананг (495 EUR) – новото попълнение в портфолиото на Qatar Airways. Виетнамският град Дананг изкушава със зашеметяващият Май Ки бийч с искрящобял пясък. На 9 км са Мраморните планини с будистко светилище и пагода. На почти същото отстояние е Маймунската планина – национален парк, населен от характерни шебеци с червени лица.

Никой турист не минава без вечерна снимка на 666-метровия Драгон бридж, чиито шест платна пресичат реката Хан. В задължителния списък за посещение влизат още пагодата Фап Лам, катедралата, музеят „Чам“ и още един плаж – Нон Нуок.

Момбаса (595 EUR) – Летейки до Момбаса, вие получавате любимото 3 в 1 за българина. Вторият по големина град в Кения предлага в околностите си копринените плажове на Диани бийч.

На стотина километра е вторият по големина резерват в света – Цаво (цели 21 000 кв. км), където можете да видите накуп „Голямата петорка“ и да бродите из местата на Мрак и Призрак, прочутите лъвове-убийци, за които Холивуд е снимал два хита.

Не е за изпускане и самата Момбаса – град, в който старинната мюсюлманска архитектура съжителства със съвременни сгради и типични колониални постройки. Ще можете да се докоснете и от извора, където Христофор Колубм е зареждал прясна вода за плаванията си.

Ако все още нямате идея за следваща дестинация, посетете qatarairways.com/adventure и изберете от над 160 дестинации на шест континента, до които Qatar Airways изпълнява редовни полети.

Сподели публикацията