Slide
Slide

Берлин. Новото летище в Берлин планира да отвори врати на 31 октомври 2020 г. От 8 ноември всички полети на „България Еър“ до и от Берлин ще се изпълняват от новото централнo летище Бранденбург „Вили Бранд“ (BER).

С три терминала и две писти на обща площ от 3 632 декара, BER има първоначален годишен капацитет от 27 милиона пътници. Планът е постепенно да се увеличи този капацитет до 45 милиона пътници годишно до 2040 г., създавайки около 60 000 нови работни места до 2035 година.

Новото летище е свързано с директна железопътна линия до центъра на града, което дава на всички пътници възможност да стигнат до него бързо и удобно.

Редовните полети на България Еър до Берлин се изпълняват всеки понеделник, сряда, петък и неделя, а билети могат да закупени на сайта на авиокомпанията www.air.bg , през мобилното приложение Bulgaria Air, офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

От националния ни превозвач напомнят, че всички полети на „България Еър“ се изпълняват при стриктни хигиенни и организационни мерки. Самолетите на компанията се дезинфекцират преди и след всеки полет със специални препарати със срок на действие над 24 часа, а въздушните HEPA филтри се грижат за високото качество на въздуха в пасажерския салон и кабината, елиминирайки разпространението на евентуални вируси.

В интерес на здравето на пасажерите носенето на предпазна маска на борда на „България Еър“ е задължително.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията