Златни пясъци, снимка Кристиан Иванов
Slide
Slide

София. Във вторник ще бъде слънчево. В източните райони ще духа слаб североизточен вятър, в останалата част от страната ще е почти тихо. Остава топло с максимални температури между 27 и 32 градуса, информират от НИМХ.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.

Хотелите на Riu предлагат здраве чрез спорт на своите гости

Над Черноморието ще има разкъсана, над южните райони предимно значителна висока облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 25-28 градуса. Температурата на морската вода е около 23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 бал.

Над планините ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 21 градуса, на 2000 метра – около 13 градуса.

И през септември в Сапарева баня ще предлагат оферта с безплатна нощувка

В сряда ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има след обяд и на отделни места в източните и планинските райони ще превали краткотраен дъжд, възможно е да прегърми. За кратко вятърът ще е от североизток, в източната половина от страната – до умерен. Максималните температури ще са между 26 и 31 градуса.

В четвъртък вятърът ще се ориентира от юг, привечер – от югоизток, ще бъде слаб до умерен. Облачността ще е разкъсана до слънчево. Температурите ще са с 1-2 градуса по-високи, в много райони в равнинната част от страната малко над 30 градуса, по Черноморието – до 23-25 градуса.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията