Slide
Slide

Слънчев бряг. За много от туристите ваканциите са за плаж, море и вкусна храна. Riu Hotels and Resorts имат политика, която е насочена и към гостите, които се грижат за своята спортна фигура.

Riu предлага богати възможности за спорт. В условия на пандемия е добре да помислим за здравето си и да влезем във форма преди дългите и студени зимни месеци. А това отнема около 20–30 мин. на ден.

Мултифункционална площадка за футбол, баскебол и волейбол е близо до Вас, както в Riu Helios Bay, така и в Riu Helios Paradise и Riu Palace Sunny Beach. Можете да се включите в часовете на анимация или да вземете топка от рецепция, за да спортувате самостоятелно.

И в трите хотела са изградени Riu Fit площадки за аеробика и стречинг.

Програмата RiuFit включва тонизиращи класове, кардио упражнения, разтягане и релаксация както във фитнеса, така и на басейна.

За любителите на водни активитети анимационен екип предлага водна гимнастика. Консултирайте се с часовете и дейностите, които екипите на BVS entertainement в Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise и Riu Helios Bay са подготвили за вас. А след това може да се отпуснете на хидромасажните водни легла в басейните със здравословен коктейл в ръка.

Гостите на Riu Palace Sunny Beach и Riu Helios Paradise могат да се научат да играят petanque или по-известна като боча.

Мястото на брега на морето, на което са построени хотелите се слави със своят чист въздух, подходящ за рехабилитация на респираторни и белодробни заболявания. Местните хора казват, че разположението е уникално заради планинския и морския въздух, при което се получавала специфична йонизация на въздушните маси над района. Именно тази даденост дава възможност за профилактика и лечение на различни заболявания на белите дробове и дихателните пътища.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията