Генадий Ткаченко Папиш (вдясно)
Slide
Slide

Равадиново/Созопол. Събитийният живот в Замъка „Влюбен във вятъра“ е в разгара си. Културните и спортните прояви се провеждат едни след други, а добрите новини за българския туризъм от тази забележителна атракция в созополското село Равадиново идват като водопад. Победителят в конкурса „Великобритания търси талант“ и участник в подобните формати в Грузия, Америка и Украйна, ангелският глас Генадий Ткаченко Папиш гостува за втори път в България. Той е и автор на музиката на филма „Легенда за замъка“, който спечели вече няколко международни награди в България, Турция, Южна Африка, САЩ и Япония.

Генадий Ткаченко Папиш с президента Румен Радев

Филмът, за който Bgtourism.bg вече писа, до момента има над 2 милиона гледания в онлайн пространството и участва в над 20 филмови фестивала по света.

Туристи търсят спасение в жегите в Замъка „Влюбен във вятъра“, обектът ежедневно посреща хиляди гости

„Ние даваме своят принос за доброто име на България по света“, заяви собственикът и строител на Замъка Георги Тумпалов. Филмът е мултинационална продукция на известни имена и професионалисти от няколко държави, а дикторският глас е на говорителя на BBC Лондон, Питър Бейкър, добави той.

„За трета поредна година ще участваме на филмовия фестивал в Кан“, сподели управителят на замъка Янко Кръстев. „Щом минаваме на предварителната селекция, значи имаме и шансове за награда. Конкуренцията наистина е силна, но името ни се чува. На фестивала в Токио например бяхме под номер 1001 и пак бяхме отличени. Това е и част от рекламната ни политика, с която се стараем да имаме пълно медийно покритие.

До края на август приемат предложения за туристическо лого на Созопол, победителят ще получи хонорар от 1 000 лева

Едновременно с това тече участието на Замъка в конкурсите World Travel Awards и International Travel Awards и използвам възможността да благодаря на всички наши партньори в България за подкрепата. Само преди няколко дни съвместно с Комитета по Туризъм на ОНД, българското посолство в Москва, Министерството на туризма и няколко авторитетни руски фирми започнахме осъществяването на проекта Болгария страна добра и солнца СНГ+МИР, целящ популяризирането на страната ни в ОНД“, заяви още Янко Кръстев.

„В Замъка се работи на всички фронтове целогодишно. Олимпиадата завърши, но ето днес ние открихме Лятна Олимпиада по спортна табла, съвместно с българската федерация по табла. Трябва да има желание за работа и добро настроение. Връчихме даже награда за „Най-чаровен кибик“.

Многократно съм споделял, че една от причините Замъкът да бъде особено притегателен е това, че ние не само надграждаме всеки един наш успех, а го превръщаме в традиция. Освен това, с какво например се различаваме от повечето атракции по света? С това, че хората идват многократно при нас да видят какво ново сме направили. Колко други атракциони по света могат да си позволят това? Повечето разчитат на това, в което са инвестирали и построили еднократно или на природни дадености“, добави Янко Кръстев.

Bgtourism.bg използва и възможността да Ви информира, че управителят на Замъка е номиниран за Топ Мениджър от International Travel Awards и подкрепа за неговата номинация може да направите тук

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията