Равадиново/Созопол. Българската атракция за поредна година бележи забележителен ръст по посещаемост. Ежедневно посреща по близо 3 хиляди души, информират от обекта. През август туристите могат да го посещават между 8 и 22 часа. Верни на традицията, както всяка година, Замъкът предлага нещо изключително ново, като поддържа интереса на индивидуалните гости и организираните групи с туристи. Посетителите са намерили спасение в големите жеги, като част от тях с усмивка споделят, че именно вятъра, роден от слънцето, ги е довел на това специално място.

Повечето наши гости заявяват, че ни посещават всяка година, защо знаят че тук ще видят нещо уникално, ново и интересно“, заяви собственикът и строител на Замъка Георги Тумпалов.

Тази година също сме се постарали в тази насока и може да видите приказният ВИП павилион в езерото с дизайнерските водни колела. И още нещо: Само след около 10 дни ще бъде завършен и съвместен проект на Замъка с Културния отдел на Посолството на Китай за открита изложба на дизайнерски китайски фенери, която типично за китайските си мащаби ще достигне от замъка – чак до стария град в Созопол“, добави основателят на емблематичната туристическа атракция.

Прохладното езеро и дебелите сенки на красивия парк дават подслон и на Първия летен турнир по спортна табла за Голямата награда на Замъка, който ще се проведе в туристическата забележителност на 14 август. Инициативата е съвместно с Българската федерация по табла. „Ще убием корона вируса с дюшеш“, се закани управителят Янко Кръстев. Спонсорите на турнира са подготвили специални награди за всички участници, а най-добрият го очаква и специалната Голяма награда на Замъка.

Двойно увеличение на туристите от Румъния, отчитат от Замъка, като отдават това на сериозното приссътвие на рекламни материали на обекта в хотелите по Черноморието, в които гостите от северната ни съседка са сред основните почиващи.

Замъкът „Влюбен във вятъра“ получи наградата си за най-добър екологичен комплекс на бляскава церемония

Засилен интерес към Замъка има от полските туристи, благодарение на активната реклама в Българския Туристически Информационен център във Варшава, който собствениците на обекта ни са заредили с рекламни материали. Замъкът е част вече и от стартиралия проект на Комитета по Туризъм на ОНД за промотиране на България държавите от Евроразиатския регион.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA