Slide
Slide

Бургас. Ще подкрепим всички инициативи и добри практики, водещи до високо качество на туристическия продукт, успешен летен сезон и популяризирането на страната ни както сред българските, така и сред чуждестранните гости. Това заяви в поздравителния си адрес министърът на туризма Стела Балтова към организаторите и участниците в туристическата борса „Вашата Ваканция 2021“ в Бургас. Медиен партньор на изложението е Национална информационна агенция Bgtourism.bg. 

Репортаж на кореспондента на Bgtourism.bg в Бургас

Откриха туристическа борса „Вашата ваканция“ в Бургас, ще се залага на вътрешен туризъм (снимки)

Радвам се, че въпреки световната пандемия и изпитанията, пред които е изправен туристическият бранш, представителите на сектора имат възможност да се съберат на едно място, да споделят идеи и добри практики, с които да продължаваме да утвърждаваме България като предпочитана дестинация за пътувания през цялата година“, посочва Балтова.

Замъкът пренесе гостите на изложението „Вашата ваканция“ в приказния свят на туристическата забележителност

От изключително значение е, че обръщате специално внимание на здравния туризъм, тъй като в тази тежка кризисна ситуация медицинският, балнео-и СПА туризмът могат да бъдат силен стимул за отрасъла и връщането му към предишните нива. А България е изключително богата на минерални води и секторът трябва да се възползва от това“, се посочва още в поздравителния адрес на министъра.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията