Slide
Slide

„В контекста на разпространението на коронавирус COVID-19 и безпрецедентните мерки, предприети от правителството на Руската федерация, Роспотребнадзор на Руската федерация, правителствата на Москва и Московска област, ние, като организатори на най-голямото международно туристическо изложение MITT с повече от 5000 посетители, не можем да стоим настрана от събитията. Като социално отговорна компания, ние се грижим не само за бизнеса на нашите участници и посетители, но и за здравето им. В тази връзка изложението MITT няма да се състои на насрочените дати 17-19 март 2020 г. Надяваме се на подкрепата на нашите изложители и посетители“- се казва в прессъобщението на компанията-организатор.

Организаторите отбелязоха, че през последните няколко седмици са били предприети всички възможни мерки за осигуряване на санитарна безопасност на участниците и посетителите. „За наше голямо съжаление, ситуацията се развива бързо и от днес, 14 март, тя достигна критично ниво. Изказваме искреното си съчувствие и подкрепа към онези страни, които са пострадали най-много от коронавирус и се надяваме, че всички предприети мерки да нормализират ситуацията“ – подчертаха от Hyve Group.

В туристическото изложение през 2019 г. участваха над 1800 компании от 54 държави, както и 52 региона на Русия. В своя публикация от 10 март bgtourism.bg информира, че Интермаркет (12-14 март) ще се проведе, но за МИТТ все още се решава.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията