Slide
Slide

Почти е невъзможно да се чувствате достатъчно комфортно, за да спите в икономична класа, когато летите дълго време.

Но Томас Кук може да има решение – те пуснаха нови спални места в икономична класа, за да могат пътниците да имат цял ред.
Новите места се продават днес и ще бъдат на разположение на избрани полети на Thomas Cook Airlines към дестинации на дълги разстояния като Ню Йорк и Сан Франциско от 13 май тази година. Той е достъпен за възрастни и деца на 12 и повече години, въпреки че авиокомпанията предполага, че ще ви е удобно на леглото, ако сте под 180 см.
И докато можете да сменяте местата си с някой друг след като резервирате, само един човек в даден момент може да използва спалните места. Цената за новите спални места започва от £200.
Трябва да резервирате полетите си по обичайния начин и след това да заплатите допълнителната такса всеки път, за да резервирате целия ред само за вас.
По време на полета кабинният екипаж ще изгради „легло“, което ще включва специален матрак с поставени листове, облегалка за глава, възглавница, одеяло и комплект за отдих.
Но ако сте резервирали хранене, ще трябва да изчакате, докато не приключите с яденето, преди леглото да е направено.
В противен случай можете да спите през целия си полет, тъй като също така имате удължение за предпазния колан, така че можете да бъдете предпазени в случай на турбуленция, докато спите.

Източник: The Sun

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията