Slide
Slide

София. Басейн с подвижен покрив!?! Това е най-новата и уникална за страната ни придобивка на ваканционно селище Topola Skies Resort & Aquapark край Каварна през тази година. Комплексът се представя на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“ и привлича вниманието на много български туристи със своите възможности за спорт и развлечение – Аквапарк, Екшънпарк и др., с уникалното си местоположение, което предлага на туристите чрез интересна екопътека да достигнат до плажа, като безопасно преминат по ръба на скалата, през борова гора, а накрая и през мостче над малка рекичка. Живописното и спокойно място с уникална панорама привлича огромен брой туристи от Полша и Румъния, а вече и от България.

„Басейнът ще е с размери 14/7 метра. Той ще позволи на нашите гости да го ползват с топла вода и през по-студените месеци – април, май и септември. Басейнът ще е с подвижна конструкция, произведена от испанска компания. Водното съоръжение е като мултифункционален басейн – тип джакузи, защото има и доста подводни екстри като специални кресла и воден айсберг. Басейнът е подходящ не само за възрастни, но и за деца, тъй като има плитка част“, сподели управителят на Topola Skies Resort & Aquapark Добромир Вълев.

Той посочи, че и през тази година ще продължат с тематичните вечери, като ще ги разнообразят с азиатска кухня. На голям интерес се радва и уникалния танцуващ шадраван в комплекса, който е точно до ресторанта. Той е осветен и озвучен, с управление точно като това, което се използва и при танцуващите шадравани в Дубай. Гостите докато вечерят на терасата имат възможност да се наслаждават на представлението и на красотата на самия шадраван.

Тази година Topola Skies Resort & Aquapark ще отвори за Великден, като ще посрещне първите си гости на 17 април. Комплексът вече е пълен на 100%, но все още има места за Гергьовден. Сега е моментът туристите да си направят резервация за евтина ваканция и за летния сезон, която ще им спести 20%. 15 на сто е отстъпката до 31 март, а ако резервацията бъде направена чрез уеб страницата на Topola Skies Resort & Aquapark, то гостите автоматично ще получат още 5% намаление.

„Концепцията на Topola Skies Resort & Aquapark е насочена към самото преживяване на туристите по време на своя престой. Не случайно на това място има много активности за спорт и развлечения. Акцентираме на анимацията за малки и големи, които да се забавляват по време на своята ваканция. Анфитеатърът предлага богата програма с представления. На голям интерес се радва и Зип Лайн-а (най-високата и най-дългата въжена линия в България) – две екстремни въжета, по които туристите се пускат напълно безопасно – от скалата към морето“, добави Вълев.

Щандът на Topola Skies Resort & Aquapark  се намира в Интер Експо център в София, зала 2, D24.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията