Slide
Slide

Чепеларе. По оригинален начин жителите на една от най-красивите общини в България – Чепеларе, казват в Деня на влюбените – 14 февруари, че обичат родното си място. Те реализираха проект VisitChepelare.bg, с който искат да покажат прекрасния си регион, който е магнит за целогодишен туризъм не само за много българи, но и за чужденци от цял свят. Интеренет страницата презентира възможностите за туризъм в Община Чепеларе.

„Поздравления за реализацията на VisitChepelare.bg, тъй като този проект обединява всички, които обичат България и които са влюбени в Чепеларе. Интернет страницата е нашата нова и модерна връзка към света, която ще провокира повече хора да разберат за родното ми място и лично да се насладят на красивата природа, вкусната кухня, богатите предложения за настаняване и възможности за събития от всякакъв характер – културни, спортни и конгресни мероприятия. Ще се радвам Чепеларе да стане по-известен и да посреща повече гости“, сподели спортната звезда на Чепеларе – сноубордистът Радослав Янков. Той е поредното доказателство, че малкият град Чепеларе ражда големи личности, които чрез уеб страницата ще бъдат представяни.

VisitChepelare.bg дава богата информация за всички интересни забележителности в Чепеларе и близо до града, възможностите за настаняване, както и за изхранване. Сайтът предлага актуална и полезна информация и за активностите, за да може да бъде в помощ на местните жители и гостите на града при избора им как да обогатят и разнообразят своето свободно време.

VisitChepelare.bg е дарение на Общината от Сийка Кацарова – израснала в град Чепеларе, понастоящем вицепрезидент на Европейската СПА Асоциация и председател на Българския Съюз по Балнеология и СПА туризъм. Проектът беше реализиран съвместно с екип на кмета на Община Чепеларе – г-н Боран Хаджиев, със съдействието на представителите от Консултативния съвет по туризъм, както и с водещите компании в областта на рекламата и туризма „Роял Комюникейшън“ ЕООД и „White Bears“. Сайтът поетапно ще се надгражда и ще предлага още по-богата информация за всички, които обичат и избират България за своята ваканция.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията