Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Слънчев бряг. Световноизвестната хотелска верига RIU Hotels & Resorts, която беше новатор на голяма част от мерките за сигурност на туристите по време на ваканцията си, продължава отговорно и професионално да ги надгражда.

Новата реалност ограничава контакта с гостите. Спазването на социална дистанция, носенето на маски са нови неща за

Драгомир Димитров

компанията. До този момент ние обучавахме персонала как трябва да е проактивен, как трябва да търси контакта с госта, за да получи информация как можем да подобрим предлаганата услуга. В условията на Ковид-19, ние продължаваме да комуникираме с туристите, но вече в онлайн среда. Това сподели Драгомир Димитров – регионален мениджър на RIU за България, който от 16 години отговаря за експлоатацията на хотелите от веригата в страната.

Хотелите на RIU в България посрещат и изпращат всичките си гости здрави, веригата засилва още повече контрола за безопасна ваканция

Той посочи, че в онлайн пространството вече е пуснат апликейшън, чрез който всички гости на RIU Hotels & Resorts в Слънчев бряг, Обзор, Св. Влас, Златни пясъци и Правец, могат по всяко време чрез своя мобилен телефон да получат ценна информация за всички мерки за безопасност, които трябва да спазват при пристигането и по време на престоя си, както и да получат цялата полезна информация за обекта, в който се намират.

Снимка Руслан Йорданов

Оферта към еднодневните туристи на плажа: Riu отново пусна богат ол инклузив без нощувки за хотелите си в Обзор и Свети Влас

Апликацията Riu Guest info е лично ръководство, което ще придружи госта по време на престоя му. Засича в кой хотел на Риу се намирате в момента и дава информация за конкретен хотел, когато сте негов гост.

СПА специалистите в Riu ще се грижат за здравето на гостите си с български продукти и природни богатства

Приложение дава директен достъп до всички услуги и продукти, информация кои ресторанти в кой ден работят, програмата на анимацията, на детския клуб, услугите в СПА центъра, детайлна карта на хотела и съоръженията и др.

Най-важните новини от туризма в България тук

Веригата хотели са готови да преминат и изцяло с web check-in, като това ще позволи на гостите бързо да направят своята регистрация онлайн и изцяло да се избегне личния контакт – макар и от дистанция и с маски и шлемове, с администраторите.

Резервирай в RIU Hotels and Resorts!

За резервации:
* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay
saleshelios@tts.bg
Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до събота от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081
* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100
или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg
http://riuheliosparadise.bg
http://riuheliosbay.bg
https://riupravets.bg

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията