Slide
Slide

Св. Влас. Еднодневни ол инклузивни пакети без нощувки пусна световноизвестната верига Riu за хотели по Българското ни Черноморие. Цените с настаняването са изключително привлекателни в сравнение с последните летни сезони, туроператори вече обявиха, че това са едни от най-продаваните хотели предвид цена-качество и всички мерки за безопасност, но хотелската верига за поредна година излезе с гъвкава политика относно изхранването на почиващите край морето.

Всички туристи, които са на плаж в Свети Влас и Обзор и не са настанени в Riu, могат да се възползват от предложението, което още през миналия сезон срещна голям интерес сред чуждите и българските туристи.

Ресторантите в хотелите Riu Helios Paradise в Св. Влас и Riu Helios Bay в Обзор и това лято ще бъдат отворени за всички летовници. 

Добра новина за семействата с деца! Могат да резервират с 30% отстъпка в Riu Helios Paradise до края на сезона

Riu Helios Paradise предлага континентална закуска, богат избор от салати, ястия, десерти и плодове за обяд и вечеря, както и следобедно изхранване. На воля туристите могат да се насладят на разнообразни освежаващи напитки и коктейли, които са на разположение на гостите до полунощ в трите бара на комплекса.

Услугата включва още: безплатен паркинг, Wi-Fi и шезлонги и чадъри около петте басейна на модерния хотел.

Друга възможност е ол инклузивен плажен ден, който включва ползване на шезлонг и чадър на плажа на обособената зона за гости на Riu Helios Paradise, както и безалкохолни напитки и бира на бар Сънрайз (11.00 – 17.00 часа).

Кой стои зад вкусните изкушения в Riu Helios Paradise?

Главният готвач на Riu Helios Paradise – шеф Иван Петков Иванов е млад и амбициозен човек, роден в гр. Добрич на 17 ноември 1985 г.

Шеф Иван Иванов е натрупал богат опит в ресторанти в Западна Европа. През последните години той изкушава гостите на Riu с вкусни специалитети, които ги карат да запомнят своя престой и отново да се завърнат в България

Професионалният му път го отвежда в реномирани ресторанти в Франция, Швейцария и  Австрия. Решава да се върне в родината си и тук да приложи европейски умения и опит. В търсене на най-доброто място за професионално развитие той за кратък период работи в Албена, Златни Пясъци и Лозенец.

Съдбата го среща с международната верига Riu Hotels and Resort по време на строежа на Риу Хелиос Парадайз през 2015 г. Европейският опит на един изграден готвач се доближава до веруюто на Riu Hotels за стандарти на работи и отношение към госта. Започва като заметник главен готвач, а от 2019 г. заема отговорната позиция на главен готвач на хотелски комплекс Riu Helios Paradise.

СПА специалистите в Riu ще се грижат за здравето на гостите си с български продукти и природни богатства

Разказва за предизвикателствата на професията и как във висок сезон през юли и август обичайно заетостта на хотела достига до 1 800 гости, над 500 деца и 200 бебета. На туристите се предлагат разнообразни кулинарни изненади като понички и гофрети на закуска, вкусна и питателна храна на обяд в трите ресторанта на комплекса. Вечерта обикновенно работят основен ресторант, три тематични ресторанта – италиански, азиатски и български, а Средиземноморсият ресторант на плажа глези гостите с вечеря на сет меню, която също е част от ол инклузив философията на Riu Hotels and Resorts. Е, мисля, че тази визитка е достатъчна да се доверим на ол инклузива в този хотел, след като това са направили хиляди туристи!

Детайли по предложението: https://riuheliosparadise.bg/allinclusive-daypass/

За гостите на град Обзор, които желаят да се възползват от ол инклузивен ден в Риу Хелиос Бей, хотелът предлага следните услуги в пакета: закуска, обяд, следобеден снак, кафе и сладкиши, вечеря, местни алкохолни и безалкохолни напитки и разнообразие от коктейли на трите бара на хотела; чадъри и шезлонги на външен басейн с джакузи и водни легла; детски външен басейн с пързалки.

Риу Хелиос Бей
Едно от любимите места за най-малките туристи

За допълнителна информация: https://riuheliosbay.bg/allinclusive-daypass/

Резервациите за настаняване вече са възможни и през официалните уебсайтове на хотелите http://riuheliosparadise.bg и https://riuheliosbay.bg –  бързо, лесно и удобно, с  възможност за заплащате  кредитна карта.

Подари емоция!
Резервирай в RIU Hotels and Resorts!

За резервации:
* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay
saleshelios@tts.bg
Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до събота от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081
* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100
или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg
http://riuheliosparadise.bg
http://riuheliosbay.bg
https://riupravets.bg

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

*публикация

Сподели публикацията