Slide
Slide

Равадиново. Замъкът „Влюбен във вятъра“ ще бъде посещаван безплатно от деца от Русия до 12-годишна възраст. Решението на собственика на една от водещите туристически забележителности у нас Георги Тумпалов идва в продължение на добрата новина, която българският посланик в Русия Атанас Кръстин съобщи, че от 1 октомври тази година визите в България за руски деца под 12 години ще бъдат безплатни. Според него визите ще се издават във възможно най-кратък срок – до пет дни.

Новият маркетингов ход и послание от Замъка дава добър пример, че ценят семейния туризъм, както и че представителите на бизнеса могат ефективно да надградят решенията на управляващите у нас и в чужбина с цел увеличаване на туристопотока и утвърждаването на добрия имидж на страната ни.

Георги Тумпалов изпрати отворено писмо до Министерството на Външните работи, Министерството на туризма, до посолството на България в Москва и туристически обекти, в което сърдечно приветства МВнР и посолството ни за издаването на безплатни визи за руски деца. „Това е сериозна стъпка, която показва както смелост и инициативност, така и държавническо мислене в тежките за туризма времена. Следвайки този положителен пример, ние обявяваме безплатен вход за туристически атракцион Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново за всички руски деца“, каза Тумпалов. Той призова и колегите си от туристическия бранш да подкрепят инициативата.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията