Slide
Slide

София. FlixBus ще предлага пътувания до столицата на Сърбия. Автобусите ще пътуват от София до Белград, а билетите от 15 април нататък вече са в продажба. Превозите до Сърбия се предлагат в мрежата на FlixBus и са в партньорство с местния превозвач Карат-С, утвърден оператор в  международните пътувания, който от 2020 си партнира с Flix по 2 други линии от София до Дормунд и Инсбрук.  

Новата линия София-Белград ще се движи три пъти седмично – във вторник, петък и неделя, като ще тръгва от София в 9 ч. сутринта и ще пристига в Белград в 14 ч.

Нова заповед: От утре пристигащите от 10 държави не е необходимо да представят COVID сертификати за ваксинация, за преболедуване или за проведено изследване

Билетите са вече в продажба и могат да бъдат резервирани през уебсайта или приложението на Flix, от партньорските туристически агенции на Flix.

FlixBus удвоява броя на пътуванията си за българите, които се връщат у дома за Великден

С облекчаването на Covid-19 ограниченията и възстановяването на търсенето на пътувания по време на Великденските празници, FlixBus ще увеличи честотата на автобусните превози до и от България. През последните седмици търсенето на международни автобусни услуги се увеличи, а подготовката за Великденските празници се очертава да бъде натоварена. Затова от FlixBus са готови да предложат транспортни варианти на българите, които планират да се върнат у дома от чужбина и да прекарат празниците със семейството си.

Те посочват, че положителната тенденция в пътническия транспорт е следствие от възстановяването на пазара, облекчаването на мерките и силния ръст на търсенето на пътувания не само в България, но и в останалите европейски страни.

От средата на април пътниците ще могат да пътуват по-често между София и Букурещ, както и от Пловдив до Загреб, Любляна, Филах, Залцбург и Мюнхен.

Сподели публикацията