Slide
Slide

Албена. Над 2000 танцьори пристигат в Албена за тазгодишното издание на международния World Stars Salsa Festival. Събитието е в топ 5 на най-добрите латино фестивали в света, а ваканционното селище е негов домакин за трети път.

Престижната проява ще се проведе в периода 29 април – 3 май, и ще събере на едно място най-известните имена в изкуството на салсата, бачатата и кизомбата. Край брега на Черно море среща ще си дадат много любители на страстните танци от България, Куба, Испания, Венецуела, Франция, Румъния, Гърция, Великобритания, Швейцария, Турция и други държави от цял свят.

Участниците ще прекарат четири незабравими дни, изпълнени с емоции, бляскави шоу програми, тематични уоркшопове с доказани инструктори, горещи нощни партита и вдъхновяващи изненади. Върхова точка в програмата е концертът Tromboranga на 30 април, когато на сцената в хотел Maritime Paradise Blue 5* ще се качат 12 от най-добрите музиканти и шоумени от Карибите и Испания.

Великденски празници в Албена

Билетите за фестивала вече са разпродадени, но поради големия интерес организаторите са създали възможност за препродажба от участници, възпрепятствани да посетят фиестата. Повече подробности вижте в секция Tickets на сайта www.varnasalsafestival.com

НОИ финансира 90 легла за рехабилитация в СБР „Медика-Албена“

За участниците е осигурен ексклузивен транспорт, тръгващ от три локации – Летище Варна, Автогара Варна и Катедралния храм в центъра на морската столица.

Сподели публикацията