Slide
Slide

Троян. Между 7 и 8% ръст на нощувките в местата за настаняване в община Троян, отчита местната администрация за първите два месеца на годината спрямо същия период на м.г. Реализирани са над 22 хиляди нощувки. За първия месец на годината увеличението е 7,88 на сто, а за февруари – 7,06%.

Нов къмпинг край Русе отваря врати през май

Сериозен интерес има към селата Чифлик, Орешак, Балканец и Бели Осъм, като на територията на последните две села се намира туристически комплекс „Беклемето“, което традиционно привлича туристи от цялата страна. Средният престой за януари е 1.77 нощувки, а за февруари 1.93 нощувки – при годишен престой от две нощувки. В Общината е планирано изграждане на къмпинг за кампери и каравани до Мотополигона, като очакванията са той да започне да функционира от средата на лятото.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията