Slide
Slide

Mattel стартира най-доброто преживяване на Барби в чест на 60-годишния юбилей на куклата.

От март до декември 2019 г. феновете в Мексико могат да се запишат в ексклузивен апартамент в Hilton Mexico City Santa Fe, който е превърнат в къщата на Барби в нормален размер. Тематичната стая, която отне 20 седмици за създаване, е обзаведена с розова къщичка за басейн, както и с DreamCamper в натурален размер и колекция от редки Барби от последните шест десетилетия.
Гостите влизат през специален розов килим в близост до рецепцията, където се показва извънгабаритна версия на известната обувка на куклата. Между това да си почиват край басейна или да се обличат в DreamCamper, пътниците също имат възможност да се отдадат на розово-тематично меню, което се предлага в ресторанта на хотел Madera, с ястия като пици с форма на сърце, червени кадифени лакомства и сладолед с ягоди.
„Барби обича да пътува, да се наслаждава на природата и да се грижи за околната среда, без да се отказва от комфорта на най-изтънчените помещения за настаняване“, казва Андрес Корнголд, генерален мениджър на Hilton Mexico City Santa Fe.
„Сега пътешествениците могат да се присъединят към нейните луксозни преживявания.“
Посещението на стаята Барби в Hilton Mexico City Santa Fe е на разположение от 7 март до 21 декември, като цените започват от $ 189 на вечер през делничните дни и $ 229 на вечер през почивните дни.
Барби дебютира на Американския международен панаир на играчките в Ню Йорк на 9 март 1959 г.
Mattel наскоро обяви, че тенисистката Наоми Осака и актрисата Яра Шахиди ще бъдат удостоени със собствени кукли за 60-годишнината.

Източник: CNN Travel

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията