Slide
Slide

Международното летище в Лос Анджелис е едно от най-натоварените в света, но когато парите не са ви проблем, изобщо няма да ви се налага да се сблъсквате с тълпите пътници. Това е така, защото летището има отделен луксозен терминал, където гостите получават пълно ВИП обслужване, съобщава „Сън“.
Частният терминал, както е известен, си има своя митническа служба и зона за сигурност и отделен вход, където няма да се редите на опашки и да се блъскате в навалицата. Пътниците тук се настаняват в лични стаи с двойно легло, прилежаща баня и дори кухненска мивка и прибори за хранене, където да презаредят преди дългия полет. Всяка стая е с персонал от 8 души, готови да изпълнят всяко тяхно искане.
Допълнителните удобства са поднасяне на ястия в стаята, масажи в стаята, маникюр, фризьор, детски играчки, СПА душ, паркинг с персонализирано паркомясто, ползване на конферентна зала и видеоконферентно студио. За посетителите с деца има градина с площадка, където да се забавляват докато чакат полета. При нужда може да им бъде осигурен и лекар.
Когато полетът наближи, специално BMW 7-S откарва гостите до стъпалата на самолета. Докато на обикновения пътник му се налага да измине повече от 2000 крачки от седалката на колата си до седалката на самолета, ползвателите на частния терминал правят едва около 70.
Добрата новина е, че всеки може да кандидатства да ползва частния терминал, но естествено, трябва да извади доста пари, за да успее. Ако не сте член на клуба, ще ви струва 3500 долара за вътрешни американски полети и 4000 долара за международни полети. Можете да кандидатствате за годишно членство за 4500 долара, което ще ви донесе допълнително безплатно обслужване като сервиране на храна в стаята, разкрасителни процедури и преференциални цени с партньорите на летището, включително BMW.

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията