Slide
Slide

София. На 13 октомври – сряда, от 19.30 часа, в Клуба на пътешественика в София травъл блогърът и писател Иван Кръстев ще представи книгата си „Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ и ще разкаже за приключенията си от 4 континента, събрани в 9 разказа.

Младият автор е подготвил един „коктейл“ от много пътешествия, с много любопитна информация за местата, които е посетил!

Иван Кръстев

Гостите на събитието ще се пренесат на различни места – като започнат приключението си от невероятните плажове в Тайланд, преминат през пясъците на Сахара и се изкачат на връх Ком. Ще плуват с делфини или ще са затворени в клетка с жив тигър, а защо да не пояздят и камила. Ще се разходят сред древните градове на маите в Мексико, сред голяма част от снимачните площадки на Star Wars в Тунис и сред високите небостъргачи на футуристичния Сингапур. Ще усетят емоцията от „най-щурият“ град в Египет – Кайро, както и магията на Ориента в Истанбул, където косите им ще бъдат разрошени едновременно от европейските и азиатските ветрове … Но това не е всичко – всеки ще намери нещо за себе си!

Няма как да устоите на изкушението да не разберете какво ви очаква в тази пътешественическа вихрушка от разкази, към която е добавен и богат снимков материал, лично заснет от Иван Кръстев! Сега е моментът да се потопите в приключението!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията