Slide
Slide

Велинград. Днес Велинград получи сертификат Meeting destination, съобщиха от Сдружението на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи.

.

Г-н Горазд Чад /Словения/ е основател и собственик на агенция за маркетинг и събития Toleranca Marketing и основател на платформата congress-magazine, в която се представят най-добрите дестинации, хотели за конгресен и събитиен туризъм, както и за професионални срещи.

В продължение на 4 дни г-н Чад и екипа му направиха обстоен анализ на туристическа дестинация Велинград и Западни Родопи и оцениха възможностите за развитие на конгресен и събитиен туризъм.

Те посетиха всички 3, 4 и 5 звездни хотели и се запознаха с условията и капацитета им за провеждане на срещи. При престоя си те бяха запознати и  с всички културни и исторически забележителности, възможности за развлечения, атракции, някои от които бяха заснети с дрон.

Днес той представи своя анализ пред медиите и връчи сертификата Meeting destination на зам.-кмета Атанас Палигоров. На срещата присъстваха  г-н Ивайло Кожухаров – експерт по туризъм и г-н Николай Вучев – член на УС на „Сдружение на хотелиери и ресторнтьори – Велинград и Западни Родопи“.

30 хотела, 10 специални места и 30 инсентив програми ще бъдат представени в платформата congress-magazine.eu. Зам-.кмет Атанас Палигоров благодари на „Сдружение на хотелиери и ресторнтьори – Велинград и Западни Родопи“ за инициативата за сертифициране на Велинград, която бе осъществена съвместно с общината.

Г-н Чад е автор на множество статии и главен редактор на списание Meetings destination за индустрията за срещи и основател на методологията „Силата на срещите“. Той сподели, че все още твърдо вярва в силата на събитията на живо и комуникацията между хората.

Сподели публикацията