Slide
Slide
Slide
Slide

Добрич. Добрич ще бъде домакин на Уникален Уиски и джин фест. В два поредни дни и вечери местните жители и гостите на града ще имат възможност да се разхладят с множество тематични напитки в различни стилове и от различни държави, комбинирани с ароматни подправки, свежи цитруси и плодове. Къде? В градски парк „Свети Георги“.

На 13 май /петък/ от 17 ч. е началото на първия за Добрич „Уиски и джин фест“.
Гости на събитието ще са Гергана Ангелова и Гаро Узунян с техния невероятен уиски вагон. Те ще представят различни марки уиски и джин, както и коктейли, приготвени с тях. Ще има открит бар, на който в приятелска атмосфера ще можете да се насладите на комбинирането на джин с тоник и разнообразни добавки, на крафт коктейли и разбира се на много добро настроение.

Събитието продължава и на 14 май /събота/, като от 20.00ч. можете да се посмеете с комедийното шоу „Тутурутка – смях до дупка“. За всички ентусиасти ще има и щанд, на който може да откриете редки и не толкова редки уискита и джинове предоставени любезно от магазини „Джъмбо“.

Кои са Гери и Гаро? Гергана Ангелова и Гаро Узунян са първите български уиски любители, дипломирани в Edinburgh WhiskyAcademy, Scotland, основатели на BulgarianWhiskyAcademy, автори на книгата „Уиски Хроники“, организатори на мастъркласове, тейстинги и събития.
След разговорите с тях, отпиването на всяка глътка уиски ще бъде съвсем ново и различно преживяване. Входът за събитието ще е свободен!

Сподели публикацията