Slide
Slide

Варна. Мега спектакъл – това е определението, което най-точно може да се даде за впечатляващия концерт на Община Варна по случай 100-годишнината от обявяването на морската ни столица за курортен град.

Сцената на Фестивалния и конгресен център бе избрана да бъде арена на бляскавото събитие с много светлинни и звукови ефекти, невероятно лазерно шоу и уникална програма, в която красотата и таланта вървяха ръка за ръка.

Сценарист на програмата и водещ бе Драгомир Драганов, режисьор и хореограф – Нина Козина, с участието на ЦПЛР – Общински детски център- Варна.

Специални гости на събитието бяха Васил Петров и Remi Toin.

Васил Петров на сцената във Варна със своите емблематични изпълнения

Изпълненията на магичното шоу на Паскал, Арт Денс, Даймъндс – Кристал баланс оставиха без дъх публиката, а танцовите формации Rio kids, Kangoo jumps, Клуб по спортни танци – Варна и Пепи Петерсен вдигнаха още повече адреналина на присъстващите.

По изключително ориганален начин Палячи със своето светлинно шоу представиха официалното лого на Варна по случай 100-годишнината.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията