Slide
Slide

Варна. Дългогодишният директор на ТУИ България Валентин Йосифов получи грамота от кмета на община Варна Иван Портних по случай своята 70-годишнина. Това стана на Бала на туризма в морската ни столица по повод юбилейната 100-годишнина от обявяването на Варна за курортен град. Припомняме Ви, че специални грамоти с благодарност за развитието на туризма във Варна получиха представители на браншови организации.

Призовете бяха връчени от кмета Иван Портних на председателите на Съюза на екскурзоводите в България, на Варненската асоциация на туроператорите, на Съюза на хотелиерите в КК „Златни пясъци“, на Съюза на собствениците в КК „Златни пясъци“, на Варненската туристическа камара, на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, на Асоциацията на сомелиерите и виноценители. Тържеството в „Морско казино“ бе организирано от дирекция „Туризъм“ към Община Варна.

Събитието бе уважено и от министъра на туризма в служебното правителство доц. д-р Стела Балтова, която връчи почетен плакет на кмета по повод юбилея на Варна. Сред гостите бяха областният управител Марио Смърков, генералният консул на Руската федерация във Варна Владимир Климанов, който поднесе поздравителен адрес до кмета, почетните консули на Индонезия, Израел и Словакия. Специален гост бе и младата певица от Варна Виктория Георгиева, която тази година представи България в конкурса на Евровизия. Водещ на тържеството бе актьорът Иван Бърнев.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията