Сицилия, Италия
Slide
Slide

София. Италия разхлабва мерките за безопасност още в края на месеца и е готова да посрещне първите си туристи след броени дни. А любителите на чудесните плажове, вкусната храна и забележителностите, вече направиха своите планове за лятна почивка по бреговете на страната, съобщи за Bgtourism.bg Мартина Найденова – маркетинг мениджър в българския туроператор „Абакс“. Благодарение на огромния интерес в последните дни, успяхме да потвърдим и програмите до Сицилия, Пулия и Сардиния, добави тя.

Без съмнение Сицилия си остава най-търсената дестинация за почивка в приказна Италия.

Цените започват от 1162 лева,

а потвърдените дати са 12.06, 19.06 и 26.06.2021 г.

Катания, Италия

Освен почивка по плажовете на острова, всеки може да се възползва и от обиколната ни програма ,,Сицилия от А до Я“ с посещение на Катания, Сиракуза, Ното, Модика, Рагуза, Агридженто, Чефалу и още много от чудесата на дестинацията.

СИЦИЛИЯ от А до Я

Чефалу

Интерес предизвиква и Пулия – Малдивите на Италия,

с несравними цени от 890 лева и потвърдена дата 12 юни 2021 г.

„Отново предлагаме две програми – едната е идеална за всички, търсещи почивка и пълен релакс, а другата – Опознай Пулия – включва 3 екскурзии в цената и е само за туристи, желаещи да опознаят истински района“, разкрива Найденова.

Абакс пуска чартър до най-красивите места в Албания, посланикът приветства туроператора за инициативата

Регионът на Пулия е пълен с малки и красиви градчета

Почивки в Пулия с директен полет от София

Тя посочва, че не е изненада, че Сардиния също е в желаните от нашенци дестинации. Само за няколко десетилетия, островът успява да покори сърцата на милиони туристи от цял свят, а вече става все по-популярно място за почивка и у нас.

Опознай Пулия – 3 екскурзии включени в цената

Цените са толкова горещи, колкото и самата дестинация – започват от 1135 лева,

а датите в които може да се възползвате са 12.06 и 19.06.2021 г.

Почивка в Сардиния

Програмите са с директен чартърен полет, а на място туристите ще бъдат обслужени от най-добрите екскурзоводи за дестинацията – Ани Марчовска, Калинка Равелова и Георги Атанасов – утвърдени и доказали се водачи с дългогодишен опит и много доволни клиенти.

Абакс разкрива пред българските туристи нов тропически рай в Египет, пътуванията започват от 9 май

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията