Slide
Slide

Св. Влас. Сред природата, с всички познати удобства и приятни изненади, clubhotel Riu Helios Paradise 4* и Riu Palace Sunny Beach 5* в Св. Влас са първите морски хотели в България от известната верига Riu Hotels and Resort, които ще посрещнат първите гости на марката на 20 май 2021 г.

Новостроеният конферентен център, многообразието от ресторанти и барове, спа и уелнес центрове с вътрешни басейни са привлекателни както за нетърпеливите гости, търсещи морски преживявания през почивните майски дни, така и за делегатите участници в две големи конферентни събития.

RIU Hotels & Resorts прилага своя дългогодишен опит за изготвяне на всеобхватни предпазни мерки, за да осигури приятен и изпълнен със спокойствие престой за гостите си.

Снимка Руслан Йорданов

За гостите, които биха се притеснявали да пътуват, Riu Hotels предлагат гъвкави условия за анулации: безплатни анулации до деня на настаняване за всички гости, резервирали през уеб сайтовете на хотелите.

На разположение на гостите в Riu Helios Paradise са няколко басейна, спортни площадки, детски площадки, тематични ресторанти, барове, безплатен интернет на територията на хотела, Spa & Wellness center, спортна анимация за деца и възрастни, мини клуб, както и безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред хотела и на басейните.

Риу Хелиос Парадайз

Ваканция в рая за Вас и Вашите деца на 24 часа all inclusive в Риу Хелиос Парадайз 4*, се предлага при специална отстъпка валидна за резервации до 31 май включително.

Хотелите на RIU в България с голяма екстра за семейства с две деца до 12 г. за Лято ‘2021! Въвеждат и безплатна анулация до деня на пристигане

Петзвездният хотел Riu Palace Sunny Beach само за възрастни предлага 24 часа all inclusive със селекция от пъвокласни вносни алкохолни напитки, разнообразие от коктейли, изискано обслужване и разнообразна кухня в основен бюфет ресторант, 3 тематични ресторанта, капучино сладкарница, както и в някои от четирите бара: Лоби бар, Бар Басейн, Лаунж бар или Lounge 24 бар.

С открит басейн с мокър бар и директен достъп до плаж с безплатни шезлонги и чадъри. Спа и уелнес центърът предлага закрит басейн с хидромасажна зона, безплатна сауна и парна баня, както и с широка гама от масажи и козметични процедури. За гостите, които искат да останат във форма по време на почивката си, има безплатен фитнес, тенис корт, многофункционално спортно игрище за мини футбол, баскетбол и волейбол, както и фитнес програма Riufit и голямо разнообразие от дневна и вечерна анимация.

Вашата ексклузивна петзвездна почивка на брега на морето в Риу Палас Слънчев бряг 5* вече е възможна при специална отстъпка валидна за резервации до 31 май включително.

Резервации са възможни и през официалните уебсайтове на хотелите http://riuheliosparadise.bg/ и http://riupalacesunnybeach.bg/ бързо, лесно и удобно, с  възможност за заплащате  кредитна карта.

Подари емоция!

Резервирай в RIU Hotels and Resorts!

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay, Suneo Helios Beach
saleshelios@tts.bg

Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до петък от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081

* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/
http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/
http://heliosbeach.bg/
https://riupravets.bg/

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията