Банско
Slide
Slide

Банско. Перспективите пред българския туризъм през тази зима ще бъдат обсъдени на форум „БГ ТУРИЗЪМ – ЗИМА 2022/2023“ в Банско, който започва от 10:00 ч. днес в Тържествената зала на Народно читалище „Никола Вапцаров“ в града.

Дискусията е организирана от Българската телеграфна агенция (БТА), съобщи медията. Това е второто издание от инициативата на БТА за форуми, които ще се провеждат два пъти всяка година в началото на летния и зимния туристически сезони за обсъждане на посланията при представянето на туризма в България през предстоящия сезон с представители на държавни и общински институции, туристическия бизнес, неправителствени организации, учени и експерти.

Поканени за участие са служебният министър на туризма Илин Димитров, заместник-председателят на Комисията по туризъм Христо Проданов, представители на местната власт, ръководители на организации в туристическия бизнес и планински курортни комплекси, образователни институции в областта на туризма, представители на националните електронни медии.

Сподели публикацията