Slide
Slide

Знаете ли колко струва най-скъпият самолетен билет в света? Точната сума е 30 500 евро за билет в двете посоки. Но какво влиза в тази сума, за коя дестинация е, за коя класа? Класа ли споменахме? Да, вече имаме нова класа! Имаме икономична, премиум икономична, бизнес и първа класа на борда на самолета, но вече авиокомпанията Etihad, пусна за продажба още една класа – The Residence. Тя е за полет EY100 (101) от Абу Даби за Ню Йорк и да пътувате с най-големия в света пътнически самолет Airbus A380.

Резиденцията – това е не само удобно кресло в самолета, това е цяла кабина лукс с три стаи! На ваше разположение е лична спалня с огромно легло, още една стая и дневна, както и душ кабина. Освен това ще получите привилегията да се ползвате с отделен вход в летището, персонално качване на самолета и съдове за хранене от китайски порцелан и кристал.

По време на полета ще ви предоставят най-скъпите блюда, а също и изискани напитки от целия свят. Всичко това ще ви бъде сервирано от специално обучен в мрежата на хотелите Savoy, иконом. В хола ви ще има кожен диван и килим от коприна. Ще разполагате с 32-инчов телевизор с филми на всички езици, включен и към интернет. Срещу най-скъпия самолетен билет ще получите баня, собствена тоалетна и съвсем удобна душ кабина. Цената включва и да ви закарат до летището с лимузина, ще ви посрещнат и изпратят направо до вашия апартамент на самолета.

А сега да видим как изглежда и класата The Residence на самолетната компания Etihad:

Сподели публикацията