Slide
Slide

София. Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви, че графикът с полетите ѝ за зима 2021/2022 г. от и до България вече е наличен. Местата са в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ на страхотни цени, така че сега е перфектният момент да стартирате плановете си за зимната си ваканция, съобщават от авиокомпанията. През първите две седмици членовете на WIZZ Discount Club ще имат възможност първи да резервират пътувания през зимния сезон, след което графикът ще стане достъпен за всички клиенти.

Романтично петзвездно изживяване за Свети Валентин в InterContinental Sofia

Всички полети на Wizz Air се извършват при засилени хигиенни мерки, а за допълнително спокойствие авиокомпанията препоръчва на пътниците да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така те ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат лесно да променят своята резервация. А от началото на 2021 г. клиентите на Wizz Air могат да закупят и „пътническа застраховка“ (Wizz Air Travel Insurance), която вече покрива анулиране на резервация заради COVID-19 и медицински разходи при пътуване в чужбина.

„България Еър“ обяви нови полети и подобрено разписание между София и Варна

Ако вече мечтаете за една по-красива Коледа и по-добра Нова година, днес wizzair.com e е идеалното място, за да ги планирате. Независимо дали търсите перфектната семейна ваканция за празниците, забавно приключение с приятели, или бихте искали да изненадате любимия човек с бягство до романтична дестинация, сега е идеалният момент да направите своята резервация на wizzair.com или през мобилното приложение. Разнообразната маршрутна мрежа на Wizz Air разполага с подходяща дестинация за всеки – от космополитните столици Лондон и Мадрид, през красивите морски перли Дубай и Ница, до градовете, известни с едни от най-красивите коледни базари – Париж, Будапеща и Брюксел, където ще се сгреете с топъл шоколад и греяно вино.

„България Еър“ пуска редовни полети до над 10 нови дестинации в Европа и Азия от пролетта

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Българските туристи тръгнаха към Занзибар, посрещнаха полета на Bulgarian Air Charter с воден салют (видео)

Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището. Кликнете ТУК, за да видите новото видео по темата на компанията.

Пътническата застраховка на Wizz Air вече покрива COVID-19

Андраш Радо, старши мениджър Корпоративни комуникации на Wizz Air, коментира: „Развълнувани сме да обявим зимния график на Wizz Air за България. Нашата постоянно разрастваща се мрежа от маршрути от българските летища включва атрактивни дестинации като Париж, Мадрид, Дубай и Будапеща, като сме сигурни, че клиентите ще останат доволни, ако посетят тези градове през зимата, възползвайки се от ниските ни тарифи. Нашият приятелски екипаж с нетърпение очаква да посрещне пътниците с усмивка зад предпазните маски на борда на Wizz Air, спазвайки засилени мерки за безопасност и хигиена“.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията