King Terrace Suite City View, InterContinental Sofia
Slide
Slide

София. Планирате перфектното романтично изживяване за деня на влюбените? Поглезете любимия човек с настаняване в луксозна стая или апартамент и спиращи дъха гледки към площад Народно събрание и Св. Александър Невски. Насладете се на романтична вечеря във Floret Restaurant and Bar или в комфорта на стаята си – екипът на InterContinental Sofia са подготвили специално четиристепенно меню и тематични коктейли за двойки. В стаята ще Ви очаква изненада за „добре дошли“, а на другия ден ще можете да се възползвате от закуска за двама и късно напускане.

Предизвикайте сетивата си този Св. Валентин!

Научете повече за романтичните пакети на InterContinental Sofia на: reservations.icsofia@ihg.com или на телефон +359 2 9334 334

Floret Restaurant and Bar, InterContinental Sofia

За InterContinental Sofia:

Разположен на емблематичните жълти павета, InterContinental Sofia предлага истински луксозно петзвездно обслужване и вдъхновяващи гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е част от IHG® Hotels & Resorts, водеща международна компания в хотелската индустрия с над 400 000 служители в повече от 100 страни. В момента IHG® има общо 5,977 отворени хотела в цял свят и 1899 в процес на изграждане. 

www.sofia.intercontinental.com

InterContinental Sofia e член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

* публикация

Сподели публикацията